NYERŐ PÁROK SZABADULÓSZOBA

Új szintre emeltük a szabadulást a tökéletes randi élményért!

Nyerő Párok escape játékunkat kifejezetten egy vagy két pár részére terveztük. A kijutás izgalmas kihívást tartogat számotokra, függetlenül attól, hogy mennyi ideje vagytok együtt.

Megígérhetjük, hogy ez nem egy andalító, szentimentális utazás lesz, inkább az adrenalin fog lüktetni bennetek, hiszen olyan feladatok elé állítunk titeket, amelyeket az időkorláton belül közösen kell megoldanotok.

Annyit elárulhatunk, hogy a hatékony együttműködés és az összhang kulcsfontosságú lesz, a felejthetetlen játékélmény mellett pedig összecsiszolódással és egymás rejtett oldalainak megismerésével is gazdagodhattok.

MAGIC ROOMS ESCAPE EMPIRE

A legjobb újgenerációs szabadulószobák Budapesten lenyűgöző látványelemekkel és ötletes feladványokkal.

Mi vár titeket szabadulóbirodalmunkban? • Témához igazított, káprázatos látványvilág

  Nálunk a téma átfogja a játékteret: alakítja a szobák hangulatát, szövi a történetszálakat és vizuális élmény szintjén is leképeződik. A történetekhez kapcsolódó berendezés és a csodálatos díszletek a kezdetektől segítenek a ráhangolódásban, és berántanak egy izgalmas világ keretei közé.

 • Szellemi kihívást jelentő feladatok

  Szabadulószobáink nemcsak vizuális receptoraitokat, hanem agytekervényeiteket is megmozgatják, hiszen tudjuk, hogy a lenyűgöző látvány csak félsiker: a játék nem működhet ötletes próbatételek nélkül. Ezek meghaladják a kulcsos és számkódos, lakatnyitogatós küldetések dimenzióját, és egy rendhagyó, szabad szellemi játéktérbe kalauzolnak benneteket, ahol különleges élményekben lehet részetek.

 • Izgalmas és szórakoztató történetalakítás

  Végre nemcsak külső szemlélőként, hanem belülről is átélhetitek kedvenc történeteiteket, azok főszereplőiként! Tematikus szobáinkban egyedülálló lehetőség vár, hogy akárcsak hőseitek, egy lebilincselő történet és hihetetlen kalandok részeseivé váljatok.

 • Újgenerációs szabadulásélmény

  Kijutós játékunk megfelel a legmodernebb követelményeknek: szabadulószobáinkban exkluzív környezet, lakatmentes feladatok, luxus kivitelezés, váratlan és vicces megoldások, illetve felejthetetlen élmények várnak. A pályák kialakításához professzionális segítséget igényeltünk, és a legkorszerűbb eszközöket vetettük be: biztonságtechnikai elektromos tárgyakat és 3D nyomtatási technológiát. A látványterv és a díszletek megalkotását elismert művészek fantáziájára bíztuk.

Romantika a páros szabaduló szobánkban

A szabadságnak ára van

Áraink

Az, hogy hányan vágtok neki a különféle vicces, félelmetes, romantikus, de mindenképp izgalmas kalandoknak, nagyban befolyásolja a költségeket is. Az alábbi listából pontosan megtudhatjátok, mennyibe kerül a kijutós játék élménye, ha kettesben igyekeztek megoldani a feladatokat, vagy esetleg egy mókás csapatépítő játék keretében vagytok a vendégeink. Az egyes menekülő szobák izgalmaiban 2-10 főnek lehet része, és a résztvevők számának függvényében alakulnak az egy főre lebontott árak. Bármilyen kérdés merülne fel, lépjetek velünk kapcsolatba!

GYERTEK EL HOZZÁNK, HA:

Nyitottak vagyunk, hogy meghallgassuk egyedi ötleteiteket, elképzeléseiteket is, és legjobb tudásunk szerint segítünk a megvalósításban.

Ha megalakult a csapat, ne habozzatok – gyertek és próbáljátok ki szabadulós játékunkat, amely fantasztikus kalandokkal és kihagyhatatlan élményekkel vár!

Nézz be a szobába!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni az oldalra látogatókat és kedves vendégeinket, hogy cégünk semmilyen formában nem áll kapcsolatban egyetlen filmelőállító vállalkozással sem, azoktól elkülönülten, azoktól függetlenül működik.

Az ajándékutalvány a vásárlástól számított 1 éven belül használható fel. Az ajándékutalványok kiküldési ideje 1-2 munkanap.