ATLANTIS

SZABADULÓ BIRODALOM

A Poszeidónnak tett ígéret keretében, egy több mint 100m2 szobarendszerben kell teljesítenetek egy remek küldetést. A feladat az, hogy jussatok el Atlantisz kapujához, amin ha sikerül bejutnotok, esélyt nyertek arra, hogy ráleljetek a tenger istenének hatalmára. De ne higgyétek, hogy itt vége lesz a játéknak! Bár a tenger istenének erejével semmi sem állhat az utatokba, vagy mégis…

MI JELLEMZI A SZABADULÓ SZOBÁINKAT?

 • Hatalmas terek

  Akár 100 m2 is nagyobb menekülő szoba sok-sok helyiséggel.

 • Valósághű berendezések, elképesztő látvány

  Mint tudjuk, az ördög a részletekben rejlik, éppen ezért a szobákat igyekeztünk minél realisztikusabbra alakítgatni. Ha kíváncsiak vagytok, galériánkban egy kis ízelítőt is kaphattok.

 • Izgalmas feladatok

  Még Robinson Crusoe is megirigyelné, olyan izgalmak várnak nálunk. Kalandregényekbe illő feladatokkal készültünk, hogy a szórakoztatáson túl meg is „dolgoztassunk” titeket

 • Magával ragadó sztori

  Nálunk nemcsak megtapasztalhatjátok, hanem át is élhetitek a kalandokat úgy, mint az igazi szereplők.

 • Újgenerációs menekülő játék

  A felejthetetlen élményért igyekeztünk mindent bevetni. Profikra bíztuk a pályák kitalálását, megvalósítását, de biztonságtechnikai elektromos eszközöket és 3D nyomtatási technológiát is alkalmaztunk.

MAGIC ROOMS ESCAPE EMPIRE

Újgenerációs escape játékok Budapesten. Kivételes feladatok várnak.

A szabadságnak ára van

Áraink

Az, hogy hányan vágtok neki a különféle vicces, félelmetes, romantikus, de mindenképp izgalmas kalandoknak, nagyban befolyásolja a költségeket is. Az alábbi listából pontosan megtudhatjátok, mennyibe kerül a kijutós játék élménye, ha kettesben igyekeztek megoldani a feladatokat, vagy esetleg egy mókás csapatépítő játék keretében vagytok a vendégeink. Az egyes menekülő szobák izgalmaiban 2-10 főnek lehet része, és a résztvevők számának függvényében alakulnak az egy főre lebontott árak. Bármilyen kérdés merülne fel, lépjetek velünk kapcsolatba!

Nézz be a szobába!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni az oldalra látogatókat és kedves vendégeinket, hogy cégünk semmilyen formában nem áll kapcsolatban egyetlen filmelőállító vállalkozással sem, azoktól elkülönülten, azoktól függetlenül működik.

Az ajándékutalvány a vásárlástól számított 1 éven belül használható fel. Az ajándékutalványok kiküldési ideje 1-2 munkanap.