JUMANJI

szabaduló és kalandjáték

Míg vissza nem szerzitek a Jaguár szemét,
nem múlik el a Jumanji-t fenyegető veszély.
A küldetés nehéz, a dzsungel veszélyes,
de ha elkezdtétek, befejezni szükséges.
Ha sikerül az ékkövet felkutatni,
tegyétek a helyére és kiáltsátok JUMANJI!

Legújabb kalandjátékunk Jumanji világába repíti kalandorainkat. Egy elképesztően látványos környezetben válhattok ennek a lebilincselő történetnek a főhőseivé.

A lenyűgöző helyszíneken kalandozva természetesen csak filmbe illő látványos feladatokkal fogtok találkozni, kulcsok és lakat nélkül. Próbáljátok ki a szabadulószobák legújabb generációját, ami igazából már nem is szabadulószoba, hanem egy igazi kalandjáték.

KAPCSOLÓDJATOK KI NÁLUNK!

Szabaduló szobáinkban tényleg mindent alárendeltünk a tematikának: nemcsak a díszletelemek, hanem a megoldandó feladványok is a történetbe illeszkednek, ennek köszönhetően teljesen belefeledkezhettek a játékba, és valósággal úgy érezhetitek magatokat, mintha egy élménydús film vagy egy kalandregény kellős közepébe csöppentetek volna.

  • MagicRooms szabaduló szobák

    Szemkápráztató belső terek, különleges kalandok. Felejtsetek el mindent, amit eddig az escape játékokról tudtatok – újgenerációs szabaduló szobáinkban művészi igénnyel megalkotott díszletek, magukkal ragadó történetek és valódi kreativitást követelő, izgalmas feladványok várnak titeket! Legyetek ti a kalandok főszereplői!

  • Tematikába illő feladatok

    Nálunk nemcsak a díszlet, hanem az összes berendezési tárgy és a megoldandó feladatok is az adott szoba tematikájába illenek, így minden adott ahhoz, hogy száz százalékig beleéljétek magatokat a kalandokba.

  • A legmodernebb technológiai megoldások

    Szabaduló szobáink megalkotásához szakembereket kértünk fel, akik biztonságtechnikai elektromos eszközöket és a legkorszerűbb megoldásokat (pl. 3D nyomtatási technológiát) használták a munkájuk során. Ennek köszönhetően garantáltan a meglepetés erejével fognak hatni a rátok váró feladványok – mi soha nem alkalmazunk olcsó trükköket.

Részlet a Jumanji szabadulószobából

A szabadságnak ára van

Áraink

Az, hogy hányan vágtok neki a különféle vicces, félelmetes, romantikus, de mindenképp izgalmas kalandoknak, nagyban befolyásolja a költségeket is. Az alábbi listából pontosan megtudhatjátok, mennyibe kerül a kijutós játék élménye, ha kettesben igyekeztek megoldani a feladatokat, vagy esetleg egy mókás csapatépítő játék keretében vagytok a vendégeink. Az egyes menekülő szobák izgalmaiban 2-10 főnek lehet része, és a résztvevők számának függvényében alakulnak az egy főre lebontott árak. Bármilyen kérdés merülne fel, lépjetek velünk kapcsolatba!

Válasszatok minket akkor is, ha

Bármilyen különleges programjavaslatra nyitottak vagyunk, igény esetén pedig akár catering szolgáltatást is biztosítunk. Vegyétek fel velünk a kapcsolatot mielőbb!

Nézz be a szobába!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni az oldalra látogatókat és kedves vendégeinket, hogy cégünk semmilyen formában nem áll kapcsolatban egyetlen filmelőállító vállalkozással sem, azoktól elkülönülten, azoktól függetlenül működik.

Az ajándékutalvány a vásárlástól számított 1 éven belül használható fel. Az ajándékutalványok kiküldési ideje 1-2 munkanap.