VARÁZSLAT A LEGFELSŐBB SZINTEKEN

NE CSAK JÁTÉKOS LÉGY HANEM FŐHŐS

Legújabb kalandjátékunk túlmutat az eddig ismert szabadulószobákon. Egy hatalmas mágikus világba csöppentek ahol több helyszínen kell próbára tennetek logikátokat és varázsképességeiteket. A Látványvilág annyira lenyűgöző, hogy már önmagában elvarázsol. A feladatok természetesen mind mágikusak, lakatok és zárak helyett rengeteg olyan látványos feladat lesz amikkel másik szabadulószobában nem találkozhattatok. A lebilincselő történet a minisztériumban kezdődik ahol megbízást kaptok, hogy a Varázslóiskolában történt rejtélyes események miatt hozzátok el a kastélyból a bölcsek kövét. Az iskolába történő varázslatos utazás sem lesz sétagalopp de a kalandok majd ott kezdődnek igazán .

Próbáljátok ki a szabadulószobák legújabb generációját ahol minden apró részlet a töklétes élményre van kihegyezve, hogy tényleg főhősnek érezzétek magatokat ne csak játékosnak!

 

KAPCSOLÓDJATOK KI NÁLUNK!

Ha szeretnétek egy kicsit kiszakadni a szürke hétköznapokból, és pár órára magatok mögött hagyni a muglilét minden búját-baját, ennél mesésebb programot keresve sem találhatnátok magatoknak. Ugye kívülről fújjátok az összes varázsigét?

Ha szereted Harry Potter és más mágusok legendás történeteit, varázslóiskola szabadulószobánk garantáltan elvarázsol.

  • MagicRooms szabaduló szobák

    Szemkápráztató belső terek, különleges kalandok. Felejtsetek el mindent, amit eddig az escape játékokról tudtatok – újgenerációs szabaduló szobáinkban művészi igénnyel megalkotott díszletek, magukkal ragadó történetek és valódi kreativitást követelő, izgalmas feladványok várnak titeket! Legyetek ti a kalandok főszereplői!

  • Tematikába illő feladatok

    Nálunk nemcsak a díszlet, hanem az összes berendezési tárgy és a megoldandó feladatok is az adott szoba tematikájába illenek, így minden adott ahhoz, hogy száz százalékig beleéljétek magatokat a kalandokba.

  • A legmodernebb technológiai megoldások

    Szabaduló szobáink megalkotásához szakembereket kértünk fel, akik biztonságtechnikai elektromos eszközöket és a legkorszerűbb megoldásokat (pl. 3D nyomtatási technológiát) használták a munkájuk során. Ennek köszönhetően garantáltan a meglepetés erejével fognak hatni a rátok váró feladványok – mi soha nem alkalmazunk olcsó trükköket.

Varázslóiskola szabadulószoba élethű kellékekkel

A szabadságnak ára van

Áraink

Az, hogy hányan vágtok neki a különféle vicces, félelmetes, romantikus, de mindenképp izgalmas kalandoknak, nagyban befolyásolja a költségeket is. Az alábbi listából pontosan megtudhatjátok, mennyibe kerül a kijutós játék élménye, ha kettesben igyekeztek megoldani a feladatokat, vagy esetleg egy mókás csapatépítő játék keretében vagytok a vendégeink. Az egyes menekülő szobák izgalmaiban 2-10 főnek lehet része, és a résztvevők számának függvényében alakulnak az egy főre lebontott árak. Bármilyen kérdés merülne fel, lépjetek velünk kapcsolatba!

Nem számít, hogy Merlin vagy Harry Potter a kedvenc varázslód, foglalj időpontot és válj egy mágikus történet főhősévé.

Válasszatok minket akkor is, ha

Bármilyen különleges programjavaslatra nyitottak vagyunk, igény esetén pedig akár catering szolgáltatást is biztosítunk. Vegyétek fel velünk a kapcsolatot mielőbb!

Nézz be a szobába!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni az oldalra látogatókat és kedves vendégeinket, hogy cégünk semmilyen formában nem áll kapcsolatban egyetlen filmelőállító vállalkozással sem, azoktól elkülönülten, azoktól függetlenül működik. 

Varázslóiskola játékunk nem egy Harry potter szabadulószoba!  Harry Potter szabadulószoba egész Európában nem található. Játékunk a legendás varázsvilágban játszódik ami már több száz éve létezik és rengeteg film, könyv és játék merített már belőle inspirációt.

Az ajándékutalvány a vásárlástól számított 1 éven belül használható fel. Az ajándékutalványok kiküldési ideje 1-2 munkanap.