Szabaduló szoba,
a tökéletes szülinapi helyszín

Hogy mitől lesz igazán jó egy szülinapi buli? Természetesen a szuper társaságtól, a remek hangulattól és az izgalmas programoktól. Utóbbi kettőről mi maradéktalanul gondoskodunk, a jó társasághoz pedig hívd meg a kalandra a hozzád legközelebb álló szeretteidet, barátaidat. Budapest egyik legjobb szabadulószobájában garantáltan emlékezetes élményben lesz részetek, ráadásul a szülinapi csomagnak a korlátlan szörpfogyasztás mellett egy fantasztikusan látványos és ízletes torta is részét képezi. Ismerd meg a részleteket!

Szülinapi csomag

 • 1 órás szabaduló játék a kiválasztott szobában maximum 8 fő részére

  + kísérő gyerekekből álló csapat esetén

 • 8-10 Szeletes design torta

  Alapból az adott játékhoz illő stílusban készül, de bármilyen kérést igyekszünk teljesíteni Akár egy önök által küldött fotó ostyára nyomtatva is szerepelhet a tortán

 • Korlátlan szörp fogyasztás

  több választható ízben

 • A tortázáshoz szükséges összes kellék biztosítása

  Pohár, tányér, evőeszköz, szalvéta, torta felvágásához szükséges kés

 • Helyszín

  A VI. kerületi üzletünkben külön szülinapos helység áll a vendégek rendelkezésére, a IX kerületi üzletben a recepció melletti nagy asztalnál történik az ünneplés.

 • Meghívó

  Kérés esetén meghívó mintákat küldünk amit kitöltve tudnak átadni a meghívottaknak.

Születésnapi csomag igényeket minimum 2 héttel az időpont előtt, az info@magicrooms.hu e-mail címre várjuk.

A csomag ára

39.990 Ft

Válasszatok minket akkor is, ha

Bármilyen különleges programjavaslatra nyitottak vagyunk, igény esetén pedig akár catering szolgáltatást is biztosítunk. Vegyétek fel velünk a kapcsolatot mielőbb!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni az oldalra látogatókat és kedves vendégeinket, hogy cégünk semmilyen formában nem áll kapcsolatban egyetlen filmelőállító vállalkozással sem, azoktól elkülönülten, azoktól függetlenül működik.