KARIB TENGER KALÓZAI

SZABADULÓ JÁTÉK

Küldetés vízen és szárazföldön. A történet Tortuga kikötőjéből indul, de mire észbe kaptok, máris egy kalózhajó belsejében találjátok magatokat. Azonban arra felkészülhettek, hogy az idevezető út se lesz sétagalopp…

Térképfejtés, kincskeresés – minden, amit egy igazi kalóznak tudnia kell. És Nektek is, főleg ha beneveztek erre az igen népszerű kijutós játékra.

MAGIC ROOMS ESCAPE EMPIRE

Újgenerációs szabaduló játékok Budapesten – válaszd ki a kedvencedet, verbuválj egy ügyes csapatot, majd oldjátok meg közösen a feladványokat!

Számos különböző tematikájú szabadulószobát találhattok! Tágas terek és egymásból nyíló helyiségek várnak.

  • A szobák látványvilága ámulatba ejtő lesz!

    Mintha csak egy filmbe vagy egy animációba csöppentetek volna, olyan valósághű lesz minden. Hiszünk abban, hogy a felhőtlen szórakozás mellett játékosainknak az is fontos, hogy kicsit ki tudjanak szakadni a szürke hétköznapokból, ehhez pedig az kell, hogy bele tudják magukat élni a sztoriba.

  • Lebilincselő feladatok

    Ha eddig az tartott vissza a szabadulószobáktól, hogy nektek egy lakat kinyitása nem túl „nagy kaland”, megsúgjuk, hogy nálunk sokkal összetettebb, érdekfeszítőbb és bonyolultabb feladatok várnak.

  • Újgenerációs szabaduló játék

    Modern eszközökkel és profik bevonásával igyekeztünk a legkorszerűbb szobákat létrehozni. A különféle biztonságtechnikai elektromos eszközök mellett a 3D nyomtatási technikát is bevetettük.

A szabadságnak ára van

Áraink

Az, hogy hányan vágtok neki a különféle vicces, félelmetes, romantikus, de mindenképp izgalmas kalandoknak, nagyban befolyásolja a költségeket is. Az alábbi listából pontosan megtudhatjátok, mennyibe kerül a kijutós játék élménye, ha kettesben igyekeztek megoldani a feladatokat, vagy esetleg egy mókás csapatépítő játék keretében vagytok a vendégeink. Az egyes menekülő szobák izgalmaiban 2-10 főnek lehet része, és a résztvevők számának függvényében alakulnak az egy főre lebontott árak. Bármilyen kérdés merülne fel, lépjetek velünk kapcsolatba!

MILYEN RENDEZVÉNYEKET SZERVEZHETTEK NÁLUNK?

Ha összeállt a szuper csapat, foglaljatok időpontot mielőbb legjobb szabadulószobáinkba!

Nézz be a szobába!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni az oldalra látogatókat és kedves vendégeinket, hogy cégünk semmilyen formában nem áll kapcsolatban egyetlen filmelőállító vállalkozással sem, azoktól elkülönülten, azoktól függetlenül működik.

Az ajándékutalvány a vásárlástól számított 1 éven belül használható fel. Az ajándékutalványok kiküldési ideje 1-2 munkanap.