CSILLAGOK HÁBORÚJA SZABADULÓ SZOBA

LAKATOK NÉLKÜL, CSÚCSTECHNIKÁVAL

Csillagok háborúja játékunk a legújabb generációs szabaduló szoba. Bár ezt a játékot már nem is szabaduló szobának neveznénk, hiszen össze sem hasonlítható a klasszikus szabaduló játékokkal. Sokkal komplexebb és lenyűgözőbb élményt nyújt ezeknél. A látványvilág lebilincselő, tényleg magával ragad. Aki volt már a Varázslóiskola pályánkon, tudja, hogy ilyet máshol nem igazán lát.

 

A játék változatos, teljesen egyedi feladatokból épül fel egy történet mentén. Lakatokkal egyáltalán nem fogtok találkozni, csak csúcstechnikával, ahogy réges-régen egy messzi-messzi galaxisban.

 

Egy órátok lesz rá, hogy az Ezeréves Sólyommal megtaláljátok az Erő templomának bolygóját, és megszerezzétek az ősi Jedi-kódexet. De akinek ez nem lenne elég, annak lehetősége lesz átállni az Erő sötét oldalára, és egy újabb, 15-20 perces küldetést is teljesíteni.

MAGIC ROOMS ESCAPE EMPIRE TEMATIKUS SZABADULÓ JÁTÉKOK BUDAPESTEN

Szabaduló szobáinkban tényleg mindent alárendeltünk a tematikának: nemcsak a díszletelemek, hanem a megoldandó feladványok is a történetbe illeszkednek, ennek köszönhetően teljesen belefeledkezhettek a játékba, és valósággal úgy érezhetitek magatokat, mintha egy élménydús film vagy egy kalandregény kellős közepébe csöppentetek volna.

  • A MŰVÉSZI KIVITELEZÉS TALÁLKOZÁSA A LEGMODERNEBB TECHNOLÓGIÁVAL

    Pályáink kialakításához profi szakembereket kértünk fel, akik a legmodernebb megoldásokat, többek között 3D nyomtatási technológiát alkalmaztak a munkájuk során. A díszleteken és a berendezési tárgyakon pedig művészek dolgoztak, aminek eredményeképpen egészen különleges, szemet gyönyörködtető belső terek jöttek létre.

  • RENDHAGYÓ PROGRAMHELYSZÍN

    Érdemes akkor is szabaduló szobáink mellett döntenetek, ha valamilyen rendezvényhez, családi vagy baráti összejövetelhez kerestek alkalmas helyszínt.

A szabadságnak ára van

Áraink

Az, hogy hányan vágtok neki a különféle vicces, félelmetes, romantikus, de mindenképp izgalmas kalandoknak, nagyban befolyásolja a költségeket is. Az alábbi listából pontosan megtudhatjátok, mennyibe kerül a kijutós játék élménye, ha kettesben igyekeztek megoldani a feladatokat, vagy esetleg egy mókás csapatépítő játék keretében vagytok a vendégeink. Az egyes menekülő szobák izgalmaiban 2-10 főnek lehet része, és a résztvevők számának függvényében alakulnak az egy főre lebontott árak. Bármilyen kérdés merülne fel, lépjetek velünk kapcsolatba!

Kérés esetén cégünk vállalja:

Keressetek minket bátran egyedi programötletekkel, és segítünk a megvalósításukban!

Nézz be a szobába!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni az oldalra látogatókat és kedves vendégeinket, hogy cégünk semmilyen formában nem áll kapcsolatban egyetlen filmelőállító vállalkozással sem, azoktól elkülönülten, azoktól függetlenül működik.

Az ajándékutalvány a vásárlástól számított 1 éven belül használható fel. Az ajándékutalványok kiküldési ideje 1-2 munkanap.