MÁSNAPOSOK SZABADULÓ JÁTÉK

Azok, akik jártak már nálunk, és kipróbálták valamelyik szabaduló szobánkat, tudhatják, hogy az ötletes feladatok mellett, különösen nagy hangsúlyt fektetünk a látványvilágra is. Ez azért fontos, mert csakis a jól megkomponált, valóságos környezetben tudják a játékosok beleélni magukat a történetbe.

A feladatsorok összeállításánál figyeltünk arra, hogy ne csak lakatokat kelljen nyitogatniuk a résztvevőknek, hanem találkozzanak különleges, elektromosan működő megoldásokkal is, amik szervesen épülnek a történetbe.

De a Másnaposok Szabaduló Játék még ennél is többet tartogat. A játékosok a megszokott lenyűgöző látványvilágon és az összetett feladatokon túl, egy vicces történettel is találkozhatnak, ami majd sok mókás pillanatot szerez nekik.

MAGIC ROOMS ESCAPE EMPIRE - Látványos, újgenerációs szabadulószobák Budapesten, elképesztő feladatokkal.

AMIRE NÁLUNK BIZTOSAN SZÁMÍTHATSZ:

 • HATALMAS JÁTÉKTÉR

  Szabadulószobáink nagyon nagy területűek és több helyiségből állnak. (Van olyan szobánk, ami 100 m2 -nél nagyobb területű és több mint 5 helyiségből áll).

 • LENYŰGÖZŐ LÁTVÁNYVILÁG

  A történetekhez tökéletesen passzoló berendezések és gyönyörű kivitelezések is társulnak, amik egy szempillantás alatt rabul ejtenek bárkit. Nem hiszitek? Nézzetek szét a galériánkban, hogy magatok is meggyőződhessetek róla!

 • ÁMULATBA EJTŐ FELADATOK

  Kalandregénybe és filmbeillő feladatokkal készültünk, olyanokkal, amik jócskán túlmutatnak az egyszerűbb kulcsos és számkódos lakatok kinyitásán.

 • LEBILINCSELŐ TÖRTÉNET

  Nálunk a játék soha nem merül ki annyiban, hogy bezárunk titeket egy szobába, ahol meg kell találnotok a kijutásotok kulcsát. Amint beléptek hozzánk az általatok választott szobába, egyből egy történet szereplőivé is váltok. Magával ragad egy szuper sztori, beszippant egy hihetetlen küldetés.

 • ÚJ GENERÁCIÓS SZABADULÓ JÁTÉK

  A hagyományoshoz képest, új szintekre emeltük a szabadulást. Profi szakemberekre, művészekre bíztuk a díszletek és a játékok kitalálását és megvalósítását. A pályák kialakításánál többek között biztonságtechnikai elektromos eszközöket és 3D nyomtatási technológiát is használtunk.

A szabadságnak ára van

Áraink

Az, hogy hányan vágtok neki a különféle vicces, félelmetes, romantikus, de mindenképp izgalmas kalandoknak, nagyban befolyásolja a költségeket is. Az alábbi listából pontosan megtudhatjátok, mennyibe kerül a kijutós játék élménye, ha kettesben igyekeztek megoldani a feladatokat, vagy esetleg egy mókás csapatépítő játék keretében vagytok a vendégeink. Az egyes menekülő szobák izgalmaiban 2-10 főnek lehet része, és a résztvevők számának függvényében alakulnak az egy főre lebontott árak. Bármilyen kérdés merülne fel, lépjetek velünk kapcsolatba!

Nézz be a szobába!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni az oldalra látogatókat és kedves vendégeinket, hogy cégünk semmilyen formában nem áll kapcsolatban egyetlen filmelőállító vállalkozással sem, azoktól elkülönülten, azoktól függetlenül működik.

Az ajándékutalvány a vásárlástól számított 1 éven belül használható fel. Az ajándékutalványok kiküldési ideje 1-2 munkanap.