Csapatépítés

Szabadulószoba – a vicces csapatépítő játékok ideális helyszíne

A munkahelyi kollektívák összetartásának, a konfliktusmentes, bizalmi légkör megteremtésének és megőrzésének egyik elengedhetetlen eszköze a csapatépítés. Mivel a csapatépítés lényege a kooperáció elősegítése és fenntartása, mindenképp célszerű olyan tevékenységet választani hozzá, ahol a csapatmunka oldott hangulatban, jókedvűen zajlik, hiszen csakis a pozitív élmények erősíthetik meg az együttműködés, az egymás segítésének igényét.

Egy szórakoztató, sok-sok nevetéssel megspékelt program óhatatlanul közelebb hozza egymáshoz a kollégákat, és egy kijutós játék alkalmával bizony sok-sok közös, vidám pillanatot élnek át a résztvevők – ezért is tökéletes választás a szabadulószoba a hatékony, célját elérő csapatépítéshez.

Horroro szabadulószobában

Vajon melyik a legjobb szabadulószoba a számotokra?

A Magic Rooms Escape Birodalom egyik legnagyobb előnye, hogy a tematikus szabadulószobák között minden csapat megtalálhatja azt, amelyik a legközelebb áll az ízlésvilágához, de bármelyikre is essék a választás, a lenyűgöző látványvilág és az ötletes feladatok garantálják, hogy az új generációs, korszerű szobákban egy ízig-vérig huszonegyedik századi kalandban legyen részetek. Ha felidéznétek a négy jóbarát őrületesen vicces ámokfutását, akkor a Másnaposok szabadulószobát ajánljuk, de ha inkább a mágusok világába csöppennétek bele, akkor a Varázslóiskola 1-2 a nektek való kijutós játék. A klasszikus űrkalandok rajongói a Csillagok háborúja, a borzongás szerelmesei pedig a Horror Kastély szabadulószobában teljesedhetnek ki, de a fordulatokban gazdag Jumanji és Karib-tenger Kalózai szoba is éppoly felejthetetlen, izgalmas élményeket rejteget.

A hatalmas területen kialakított, akár több helyiségből álló escape játékok catering szolgáltatással is kiegészülnek, ha igénylitek. Ismerjétek meg az egyes tematikus szobákat, foglaljatok időpontot, és csiszolódjatok össze egy emlékezetes közös élmény által – ha pedig kérdésetek van, keressetek minket elérhetőségeinken!

KAPCSOLÓDJATOK KI NÁLUNK!

  • MagicRooms szabaduló szobák

    Szemkápráztató belső terek, különleges kalandok. Felejtsetek el mindent, amit eddig az escape játékokról tudtatok – újgenerációs szabaduló szobáinkban művészi igénnyel megalkotott díszletek, magukkal ragadó történetek és valódi kreativitást követelő, izgalmas feladványok várnak titeket! Legyetek ti a kalandok főszereplői!

  • Tematikába illő feladatok

    Nálunk nemcsak a díszlet, hanem az összes berendezési tárgy és a megoldandó feladatok is az adott szoba tematikájába illenek, így minden adott ahhoz, hogy száz százalékig beleéljétek magatokat a kalandokba.

  • A legmodernebb technológiai megoldások

    Szabaduló szobáink megalkotásához szakembereket kértünk fel, akik biztonságtechnikai elektromos eszközöket és a legkorszerűbb megoldásokat (pl. 3D nyomtatási technológiát) használták a munkájuk során. Ennek köszönhetően garantáltan a meglepetés erejével fognak hatni a rátok váró feladványok – mi soha nem alkalmazunk olcsó trükköket.

Harry Potter jellegű serleg szabadulószobánkban

A szabadságnak ára van

Áraink

Az, hogy hányan vágtok neki a különféle vicces, félelmetes, romantikus, de mindenképp izgalmas kalandoknak, nagyban befolyásolja a költségeket is. Az alábbi listából pontosan megtudhatjátok, mennyibe kerül a kijutós játék élménye, ha kettesben igyekeztek megoldani a feladatokat, vagy esetleg egy mókás csapatépítő játék keretében vagytok a vendégeink. A diákkedvezményekről és a fizetési módokról is fontos információkat tudhattok meg. Az egyes menekülő szobák izgalmaiban 2-10 főnek lehet része, és a résztvevők számának függvényében alakulnak az egy főre lebontott árak. Bármilyen kérdés merülne fel, lépjetek velünk kapcsolatba!

Válasszatok minket akkor is, ha

Bármilyen különleges programjavaslatra nyitottak vagyunk, igény esetén pedig akár catering szolgáltatást is biztosítunk. Vegyétek fel velünk a kapcsolatot mielőbb!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni az oldalra látogatókat és kedves vendégeinket, hogy cégünk semmilyen formában nem áll kapcsolatban egyetlen filmelőállító vállalkozással sem, azoktól elkülönülten, azoktól függetlenül működik.