Szabadulószoba – bizonyítványosztás után kötelező program

Szabaduló szobás élmény bizonyítvány osztás után

Az iskola végeztével sok szülőnek fejtörést okozhat, hogy mivel induljon a szünidő, mivel ünnepeljék meg a bizonyítványosztást. Sokan apró figyelmességekkel honorálják gyermekük egész tanéves teljesítményét, míg mások az élményajándékokra esküsznek. A szabaduló játék gyerekeknek is ilyen, egy szuper élményajándék, nálunk pedig a legjobb tematikus, újgenerációs szabadulószobákat találjátok. Célirányosan ajánlunk is néhányat, hogy már csak az egyszerű és gyors online foglalásra kelljen időt szánnotok.

Varázslóiskola szabadulószobák
Nem csak a Harry Potter-rajongók előtt áll nyitva három különböző sztorit feldolgozó, varázstematikájú szabadulószobánk, hanem gyakorlatilag bárki előtt, aki a fantáziavilág, a mágia, a varázslat nagy kedvelője. Olyan legendás történetekbe csöppenhettek bele, amelyek ismerősek lehetnek a Harry Potter könyvekből, de igazán akkor sincs gond, ha nem olvastátok volna ezeket. Ezekben a menekülő szobákban nincs szükség semmiféle „előképzettségre”, így ha csak szívesen bújnátok egy óra erejéig mágusok, boszorkányok bőrébe, ezeket biztosan szeretni fogjátok.

Jumanji szabadulószoba
Ez egyszerre egy menő kijutós játék és egy kalandjáték, ami Jumanji világába repíti a résztvevőket. Kalandozzatok lenyűgöző helyszíneken, és szerezzétek vissza közösen a Jaguár szemét! Kis- és nagy kalandoroknak kötelező program, és mint ahogy az előző menekülő szoba esetében sem fontos, ennél sem lényeges, hogy ismerjétek a Jumanji-filmeket. Nyáron, ugyan, ki ne vágyna a dzsungelbe? Ha régi vágyatok egy dzsungeltúra, itt az idő, hogy ezt is kipipáljátok a bakancslistáról, legalább ebben a formában!

Karib-tenger kalózai szabadulószoba
A menekülő szoba ajtaján belépve Tortuga kikötőjéből találjátok magatokat, de mire észbe kaptok, már egy kalózhajó belsejében jártok. Kalandos küldetés vár rátok szárazföldön és vízen. Mivel ez a szabadulószoba egy ízig-vérig kalózos játék, ezért a kincskereséshez, a térképfejtéshez mindenképp értenetek kell. Itt nem kell lakatokkal meg számkódokkal bíbelődnötök, sokkal agyafúrtabb feladványokkal készültünk a játékosoknak.

Várunk szeretettel – foglaljatok időpontot online gyorsan, egyszerűen, pár kattintással!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük