Népszerű filmek inspirálta tematikus szabadulószobák

Népszerű filmek inspirálta tematikus szabadulószobák

Jó könyvekből filmek, kitűnő filmekből pedig gyakorta születnek remek szabadulószobák. Így történt nálunk is, amikor olyan népszerű, szinte mindenki által jól ismert filmekhez nyúltunk, amik kiindulóalapként szolgáltak egy-egy szabadulószobánk megalkotásakor. Filmélményekből és a filmekhez kapcsolódó hangulatokból, sztorikból merítkeztünk, olyanokból, amelyek ránk is nagy hatással voltak. Így születtek meg a Harry Potter könyvek és filmek, valamint más mágikus történetek inspirálta Varázslóiskola szabadulószobáink, de a vad legénybúcsúk hangulatát idéző Másnaposok trilógiát és a kis és nagy kalandorok kedvencét, a Jumanjit is alapul vettük egy-egy tematikus szabadulószobánk létrehozásakor. De említhetnénk még a kincskeresős kalandokban gazdag Karib-tenger kalózai szabadulószobánkat és a Csillagok háborúja sztorikból építkező, azonos fantázianéven futó menekülő szobánkat is.

Varázslóiskola szabadulószoba – mágikus kalandok megtriplázva
Olyan nagy népszerűségnek örvendett első perctől a Varázslóiskola fantázianévre keresztelt kijutós játékunk, hogy ma már nem egy, hanem egyenes három ilyen tematikus szabadulószoba is vár rád és a csapattársaidra. Természetesen más-más feladványokkal, más-más díszlettel, de ugyanolyan szórakoztató és élményteli formában. Korosztálytól függetlenül bárki számára feledhetetlen kikapcsolódást nyújtanak ezek a szabadulószobák, úgyhogy csak arra tudunk bíztatni, hogy próbáld ki mielőbb valamelyiket!

Csillagok háborúja inspirálta kijutós játék lakatok nélkül
Nehéz lett volna nem inspirálódni egy olyan számos kasszasikert hozó kultfilmsorozatból, mint a Csillagok háborúja. Ezt a szabadulószobánkat azért is szeretik különösen a látogatóink, mert korosztálytól függetlenül bárkinek szuper élményeket ad, hiszen így vagy úgy, de mindenki találkozott már a Csillagok háborúja sztorikkal, de legalább egy vagy két emblematikus Csillagok háborúja szereplőt biztosan ismer. Az újgenerációs escape játékok lényege pedig, hogy nálunk nem kell számkódokkal és lakatokkal bíbelődnetek, sokkal jobb rejtvényeket eszeltünk ki nektek.

A Karib-tenger kalózai – küldetés szárazföldön és vízen
A Karib-tenger kalózai filmek népszerűségüket nem csak a Jack Sparrow-t megformáló Johnny Depp-nek köszönhetik. Az akció, a humor, az ütős látványvilág és a romantikus szál szeretnivaló elegye ez a többrészes film, mi pedig igyekeztünk minden olyan „titkot” ellesni a filmvászonról, amitől igazán menő lett ez a kincskeresős szabadulószobánk is.

Ha kedvet kaptál valamelyik film inspirálta szabadulószobánk kipróbálásához, foglalj időpontot online!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük