Szabaduló játék gyerekeknek – a legjobb élményajándék

Szabaduló játék gyerekeknek - a legjobb élményajándék

Szülőként sokszor érezhetitek, hogy nehéz lekötnötök csemetétek figyelmét úgy, hogy a választott közös program mindannyiótok számára tartalmas és szórakoztató is legyen. Ugyan a minőségi időtöltés lényege az együtt töltött idő, az egymásra fordított figyelem, azonban nem mindegy, hogy a közös órákat mivel ütitek el. A szabadulószobás játékokban az az igazán jó, hogy miközben együtt lelehettek, megdolgoztathatjátok az agytekervényeiteket és még jól is szórakozhattok. Kortól, nemtől, sőt, még érdeklődési körtől függetlenül is remek választás a szabadulószoba. Elég csak megnézzétek az általunk megalkotott menekülő szobák felhozatalát és máris világossá válik, ezek között mindenki találhat az egyéniségéhez passzoló kijutós játékot. Van néhány tematikus szabadulószobánk, amire kifejezetten illik a családbarát jelző is. Hogy melyek ezek? Olvassatok tovább és megtudhatjátok!


Családbarát szabadulószobák

Mi mással is kezdhetnénk a sort, mint a kicsik és nagyok abszolút kedvencével, mégpedig a Harry Potter könyvek, filmek és a varázsvilág inspirálta Varázslóiskola fantázianévre keresztelt szabadulószobánkkal. Olyannyira népszerű a varázstematikára épülő menekülő szobánk, hogy nem egy, hanem egyenesen három ilyen kijutós játék is vár titeket. De nem mehetünk el szó nélkül a Karib tenger kalózai szabadulószobánk mellett sem, mert ez is roppant közkedvelt a hozzánk érkező családok körében. Ha szeretitek a térképfejtős, kincskeresős kalandokat, ez a szabaduló szoba is kedvetekre való lesz. Végezetül pedig szeretnénk még kedvet csinálni újgenerációs szabadulószobáink közül annak, amire tényleg maximálisan illik a „kortalan” jelző, hiszen generációk ismerik és szeretik mind a mai napig a Csillagok háborúja sztorikat. Ha ezt választjátok, hatvan percetek lesz arra, hogy bevessetek minden leleményességet, kreativitást, hogy az Ezeréves Sólyommal megtaláljátok az Erő templomának bolygóját.

Bármelyik tematikus szabadulószobánk mellett is döntsetek, garantáltan gyarapítjátok majd a családi élmények sorát. Foglaljatok időpontot mielőbb!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük