Online kijutós játék vs. hagyományos szabadulószoba

A szabadulószobák népszerűsége az elmúlt években töretlen volt, nem véletlenül, hiszen egy olyan minőségi időtöltésről, szabadidős tevékenységről van szó, ami szórakoztató mivoltán túl az agytekervényeket is jócskán megdolgoztatja.

Az online és hagyományos szabadulószobák közti hasonlóságok

A kovid-időszakban kerültek igazán a figyelem középpontjába az online szabadulószobák, amik remek alternatívái voltak a klasszikus kijutós játékoknak úgy, hogy ezért ki sem kellett tennünk otthonról a lábunkat.
Alapvetően az online szabadulószobás játékok sem térnek el sokban a hagyományos menekülő szobáktól. A résztvevő játékosoknak ugyanúgy nyomokat, rejtvényeket és összefüggéseket kell keresniük, majd ezek segítségével megoldaniuk egy feladványt. Azonban az biztos, hogy az online escape játékok sosem tudják majd azt az élményt nyújtani, mint a személyesen játszott kijutós játékok. Ennek egy egyszerű oka van: a virtuális valóságnak mindig lesznek bizonyos korlátjai. Persze vitathatatlan, hogy az online kijutós játékok mellett szól, hogy az internetnek köszönhetően a világ bármely pontján élő családtagjainkkal, barátainkkal is játszhatunk. Ez a járványidőszakban, a lezárások idején különösen nagy előny volt, azonban mára már újra az iránt van nagyobb igény, hogy ne csak egy virtuális térben, hanem a való világban éljünk át közösen jó élményeket.

Magic Rooms – több, mint egy menekülő szoba

A Magic Rooms szabadulószobák nem csak amiatt különlegesek, mert Budapest leglátványosabb újgenerációs kijutós játékai várnak itt, hanem azért is, mert születésnapi rendezvényeknek és csapatépítő eseményeknek is szívesen teret adunk. Így, ha egy rendhagyó születésnapi helyszínt keresnél, vagy a hagyományos, untig ismételt összejövetek helyett vicces csapatépítő játékokra invitálnád a kollégáidat, nálunk a lehető legjobb helyen jársz.

Kedvet kaptál kipróbálni valamelyik szabadulószobánkat? Nézd meg a felhozatalt, verbuválj csapatot, foglaljatok időpontot és játszatok egy jót nálunk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük