Varázslóiskola szabadulószoba – szerettétek, tripláztunk

Varázslóiskola témájú szabadulószobák

Ha visszatérő látogatói vagytok szabadulószobáinknak, biztosan feltűnt, hogy ma már nem egy, hanem egyenesen három, a Harry Potter könyvek és filmek világát idéző kijutós játékkal várunk. Nem véletlenül, hiszen az elmúlt évek alatt bebizonyosodott, hogy kisebb és nagyobb gyerkőcök, illetve kalandokra és izgalmakra vágyó, gyermeklelkű felnőttek is szívesen bújnak varázslók és boszorkányok bőrébe.

Ebből a kijutós játékból egy nem volt elég

Azok, akik már kipróbálták Varázslóiskola szabadulószobánkat, egy óra erejéig maguk mögött hagyhatták a muglilétet és a szürke hétköznapokat, helyette pedig varázslattal és bűbájokkal teli kalandokra indulhattak talpraesett csapattársaik kíséretében. A Harry Potter könyvek és filmek ihlette szabadulószobánk első pillanattól nagy népszerűségnek örvendett, ezért is gondoltuk, hogy újabb varázstematikájú menekülő szobákkal bővítjük kijutós játékaink palettáját. Így született meg az első Varázslóiskola szabadulószoba után a Varázslóiskola 2 – A Bölcsek köve nyomában, illetve a Varázslóiskola 3 – Az igazgató titka fantázianeveket viselő menekülő szoba is. A siker szinte borítékolható volt, hiszen már a számkódok és lakatok nélküli első Varázslóiskola kijutós játékkal is különösen magasra tettük a lécet.

Az újgenerációs szabadulószobák minden jellemzőjével

Az újgenerációs szabadulószobákhoz hűen, a Harry Potter varázsvilága ihlette kijutós játék mind lenyűgöző látványában, mind pedig trükkös feladványaiban abszolút kedvence lett a játékosoknak. Semmi esetre sem szerettük volna megtörni ezt a sikerszériát, és bár minden Varázslóiskola szabadulószoba a maga nemében egyedülálló és különleges, a már nagy sikerre szert tett fantasztikus látványvilág és ötletes rejtvények jól bejáratott mezsgyéjén haladtunk tovább. Mindhárom Varázslóiskola más és más sztorit ölel fel: az első, amolyan beavató, mondhatnánk úgy is, bevezetés a varázsvilágba, a második Varázslóiskola küldetése, hogy hozzátok el a kastélyból a Bölcsek kövét, míg a harmadik menekülő szobában az igazgató mágikus irodájából indulva kell megoldanotok izgalmas és agyafúrt feladványokat.

Ha még zöldfülűek vagytok a kijutós játékok világában, ajánljuk, hogy kezdjétek a roppant izgalmas, különleges küldetéseket tartogató első Varázslóiskola szabadulószobával! Ha pedig már kisujjból kirázzátok a varázsigéket és bűbájokat, jöhet a többi is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük