Az Igazgató titka – Varázslóiskola szabadulószoba Budapesten, a Magicrooms-ban!

Varázslóiskola szabadulószoba Budapesten

Ugye Ti is álmodoztatok már arról, hogy egy mágus vagy boszorkány bőrébe bújva, egy mesebeli világ főhőseként titokzatos kalandok sorozatát élhetitek át? Akkor bizony jó hírünk van számotokra, mert a Magic Rooms-ban az álom százfülé-főzet nélkül is, bármikor könnyedén valósággá válhat.

A Varázslóiskola szabadulószobák első részében Harry Potter legendás világába csöppenve a rejtély megoldásához minden varázsképességeteket latba kell vetnetek, hiszen egy mágikus világban semmi sem az, aminek látszik, és bármikor minden a feje tetejére állhat, vagy más alakot ölthet. A második részben a minisztériumban a csapatotok azt a megbízást kapja, hogy a Varázslóiskolában történt rejtélyes események miatt el kell hoznotok a kastélyból a Bölcsek kövét. De vajon hol és hogyan folytatódik tovább a történet?

Szabadulószoba az Igazgató rejtélyes titka nyomában

Nagy örömünkre idén megnyitottuk a Varázslóiskola harmadik kapuját, az Igazgató titka elnevezésű szabadulószobát is. Alohomora! Látjátok, máris a minden képzeletet felülmúló, libilincselő kalandvilágban találjátok magatokat. A bűbájtan szorgalmas tanoncaiként az igazgató mágikus írodájából kell indulnotok, hogy kibogozzátok a szálakat, és megoldjátok a szövevényes rejtélyt. Legilimens! Tudjuk, hogy nagyon furdallja az oldalatokat a kíváncsiság, de a megbízás részleteire csakis a helyszínen derülhet fény.

A szabadulószobából való kijutáshoz itt sem lesz szükségetek kulcsokra vagy lakatokra, de annál több bátorságra, logikára és ügyes csapatjátékra, de mindenekelőtt varázspálcákra, varázsigékre, a legkülönfélébb bűbájokra és mágikus ereklyékre. Ezért javasoljuk, hogy érkezés előtt frissítsétek fel varázstudásotokat, hogy a küldetést egy óra alatt teljesíthessétek.

Az Igazgató titka szabadulószoba és a Magic Rooms szabadulóbirodalom újgenerációs, lebilincselő látványvilágával szeretettel vár Benneteket, furfangos varázstanoncokat! Jelentkezzetek be hozzánk minél hamarabb, hogy egy felejthetetlen mágikus élménnyel lehessetek gazdagabbak!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük