Miért kell mindenképp kipróbálnod egy szabadulószobát?

Se szeri, se száma azoknak az okoknak, ami miatt legalább egyszer az életben ajánlott kipróbálni egy szabadulószobát. Az életre szóló élmény, a fantasztikus kaland, a felhőtlen szórakozás borítékolható, de miért gondoljuk – ezeken túl is –, hogy mindenképp megéri részt venned egy kijutós játékban?

Íme, a „házi” indokaink, természetesen a saját, elképesztő látványvilágú, tematikus szabadulószobáinkra hangolva. Kellemes olvasgatást, és reméljük, hamarosan viszontlátunk valamelyik menekülő szobánkban is!

Ezek az indokaink a szabadulószobák mellett

• Ha szereted a feladványokat, a rejtvényeket, itt bőven lesz részed kreatív és agyafúrt rébuszokban. Ha minket választasz, itt nem kell számkódokkal meg lakatokkal bajlódnod, hanem komolyabban is megdolgoztathatod az agytekervényeidet.

• Ha rongyosra olvastad már a Harry Potter könyveket, ha számtalanszor láttad már az ifjú varázslótanonc kalandjait filmen is, újgenerációs szabadulószobáink között kétféle varázstematikára épülő szabadulószobát is találsz.

• Téged is utolért a tavaszi fáradság vagy a hétköznapi kiégés? Nem találsz olyan programot, ami kellően leköt, szórakoztat, ugyanakkor feltölt energiával? A szabadulószobák élmény teli kikapcsolódást nyújtanak a szürke hétköznapokon, de az unalmasnak ígérkező hétvégéken is.

• Nehéz úgy családi vagy baráti összejövetelt szervezni, főleg tartalmasan, hogy az mindenki igényét kielégítse nemtől és kortól függetlenül. Látogassátok meg az egyik szabadulószobánkat és máris másképp gondolkoztok majd erről!

• Ha szereted a közösségi játékokat, itt végre bebizonyíthatod, hogy milyen értékes csapatjátékos vagy. Verbuváld össze a családot, a barátaidat és gyertek el hozzánk!

• Gyakran kalandozik el a fantáziád, hogy milyen lehet kilépni a komfortzónádból és más bőrébe bújni? Ha véglegesen nem is, de egy óra erejéig nálunk az lehetsz, aki csak szeretnél. Kalóz? Varázsló? Felfedező? A döntés a te kezedben van.

• Olykor nehéz igazán jó randi helyszínt, programot találni. Ha viszonylag új a kapcsolatotok azért, ha pedig már hosszú évek óta egy párt alkottok, akkor azért lehet nehéz új, izgalmas közös időtöltést találnotok. Szabadulószobáink megalkotásakor a szerelmes párokra is gondoltunk Nyerő Párok kijutós játékunkkal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük