A szabaduló szoba, avagy a legjobb csapatépítő 

Evezőtúra, közös vacsora, kézműves tanfolyam, paintball, tóparti piknik vagy kirándulás bográcsfőzéssel egybekötve? Mindenből ki lehet hozni a maximumot, de vajon mitől lesz igazán jó egy csapatépítő program?

A tréningekkel szemben a csapatépítő játék lényege az, hogy a munkahelyi környezetből kiszakadva, kötetlen formában tudja javítani a csapaton belüli kooperációt. Központi eleme az élményfaktor, és attól lesz sikeres, ha mindenki megtalálja benne a számításait, és a munkatársak ismeretlen oldalukról is megismerhetik egymást.

A leginkább olyan szórakoztató és könnyed események tudják összekovácsolni a társaságot, ahol valamilyen feladatot közösen kell megoldani, és a résztvevők kimozdulhatnak a komfortzónájukból, de nincsenek bennük kényelmetlen helyzetek. Fontos, hogy a csapatépítő alapja egy teljesíthető kihívás legyen, amihez többféle képességre van szükség, így mindenki motiválva érezheti magát, hogy kihozza ki magából a maximumot.

Ugye ezek után magától értetődő, hogy a szabaduló szoba olyan tuti választás, ami minden fent említett feltételnek megfelel?

A kijutós játék – igazi ajándék

A Magic Rooms újgenerációs kijutós játékai egytől-egyik lenyűgöző látványvilággal rendelkeznek, ahol káprázatosan trükkös feladatok megoldásával lehet csak a küldetést teljesíteni. De vajon melyik a tökéletes választás számotokra?

Ha egy őrületesen vicces, szédületes ámokfutásba kezdenétek, akkor a Másnaposok szabadulószobát ajánljuk. Az űrkalandok rajongói csúcstechnikával kialakított, messzi-messzi galaxisba repülhetnek, hogy megszerezzék az ősi Jedi-kódexet. A borzongás szerelmeseit a démonokkal és szörnyekkel való küzdelmek során igazi „adrenalinbomba” várja a Horror Kastélyban. A Jumanji világa és a Varázslóiskola 1-2 szabadulószobák mesebirodalmában a boszorkányok és mágusok elbűvölő varázslatok és fergeteges fordulatok dzsungelében kalandozhatnak. Ha gyermekkori álomként kalózbőrbe bújva kalandos akadályokat legyőzve kincset keresnétek, akkor irány a Karib-tenger!

Igény esetén catering szolgáltatást is biztosítunk, foglaljatok hamar időpontot a vicces csapatépítő játékokra, és garantáltan felejthetetlen élményben lesz részetek!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük