Tematikus szabadulószobák, amiket filmek ihlettek

Nem csak könyvekből készülnek szuper filmek, de a filmekből is gyakorta merítenek ihletet különböző alkotók. Így történt nálunk is, amikor összedugtuk a fejünket, hogy elhozzuk nektek a legjobb szabadulószobákat. Ötleteltünk, gondolkoztunk, hogy milyen filmek jutnak elsőre eszünkbe, amiknek komoly rajongótábora van, és amiknek sztorija, miliője szabadulószobás küldetésként, játékként is megállná a helyét. Ihletet merítettünk olyan történetekből, amik kellően lebilincselőek, izgalmasak, akár korosztálytól, érdeklődési körtől függetlenül is. Mondanunk sem kell, számtalan filmcím felmerült bennünk, ezek közül pedig párat fel is használtunk inspiráció gyanánt, hogy megalkossuk nektek a legjobb szabaduló szobákat Budapesten.

Varázslóiskola 1, 2 – ahol mindegy, hogy mugli vagy mágus vagy

A Harry Potter könyvek és filmek népszerűsége néhány évvel ezelőtt végigsöpört a világon. Máig nagyon kedveltek a varázslósztorik, így nem is volt kérdés, hogy egyik tematikus szabadulószobánk a mágia köré épüljön. Ez az egyik legnépszerűbb kijutós játékunk, ami korosztálytól függetlenül, kisebbeknek és nagyobbaknak egyaránt feledhetetlen szórakozást nyújt, hiszen a varázslós témáért csak rajongani lehet.

Jumanji szabadulószoba – az újdonság varázsa

Generációk nőttek fel az 1995-ben bemutatott, Robin Williams főszereplésével készült kalandfilmen, aminek alapsztorija, hogy egy elsőre unalmasnak ígérkező napon, előkerül egy régóta porosodó játék, ami nem az a hagyományos értelemben vett bábutologatós társasjáték… A filmben is számtalan kalandban, izgalomban lesz részük annak a kis felfedezőcsapatnak, akik elkezdik a játékot játszani, és egy szempillantás alatt összeér majd a való világuk a társasjáték világával. Ugyanilyen hihetetlen élmények várnak a film inspirálta, dzsungeltematikájú szabadulószobánkban is, ahol nem csak feladványokat kell megoldanotok, de eközben még az idővel is versenyt futtok… Ez egy viszonylag új menekülő szoba, mert 2021 végén nyitottuk meg, de már azóta is rengeteg elégedett játékos távozott tőlünk fantasztikus élményekkel.

Másnaposok szabadulóba – legénybúcsúra alap

A Másnaposok filmtrilógiát sem kell senkinek bemutatnunk. A humorban, meghökkentő fordulatokban bővelkedő filmek középpontjában egy-egy nem mindennapi legénybúcsú áll, ami aztán nem kicsit durvul el… Naná, hogy ez a sztori is remek alapjául szolgált egy élmény dús kijutós játéknak, ami nem csak baráti társaságok nagy kedvence, de sok legénybúcsús csapat is szívesen választja a Másnaposok szabadulószobás szórakozást.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük