Ajándékozz élményt, ajándékozz kijutós játékot karácsonyra!

Sokan kaptunk a fejünkhöz az elmúlt hetekben. Te jó ég, mégis hová tűnt az idei év? Máris nyakunkon a karácsony, a szeretet ünnepe, és csak most realizáltuk igazán, hogy még egy ajándékot sem sikerült beszereznünk. Sőt, lehet még ötletünk sincs arra, hogy mivel lepjünk meg idén a szeretteinket. Ahányan vagyunk, annyifélék. Ha azon szerencsések csoportjába soroljuk magunkat, akik már jó ideje töprengenek azon, hogy mit vegyenek családtagjaiknak, közeli barátaiknak, akkor biztos átrágtuk már az idei bestseller könyvlistát, de képben vagyunk a hagyományos ajándékok felhozatalával is. Hogy melyek ezek?

Nyilván ez attól is függ, ki az ajándékozott, de úgy kapásból a már említett könyv mellé sorolnánk a játékokat, a minőségi édességeket és borokat, a szórakoztató cikkeket, a kisebb háztartási gépeket vagy a divatos ruhákat. Persze hosszú a sor, ám mégis mintha hiányozna valami a kézzel fogható ajándékok mellől. Ez nem más, mint az élmények ajándékozása, amit bár a pandémia átírt, felülírt, hiszen idén bátortalanabbul veszünk a számunkra kedves embereknek színház- vagy koncertjegyet, mégsem kell lemondanunk teljesen arról, hogy a tárgyi ajándékok mellett/helyett élménnyel lepjük meg szeretteinket.

Kedveskedj ajándékutalványaink egyikével!

Mint már tudod, a legjobb szabaduló szobákat Budapesten nálunk találod. Tematikus menekülő szobáink játékai pedig egyaránt kikapcsolódást nyújtanak fiatalabbaknak és az idősebb generációnak is. Ha idén karácsonykor tényleg egy ütős ajándékot tennél a fa alá, itt az alkalom.

Játékra szóló ajándékutalványaink 6 hónapig felhasználhatóak, így ha nem is azonnal, az új év első heteiben jönnétek, akkor sincs semmi gond. Hozd el a családot egy Csillagok háborúja kalandra, hiszen a sztori igazi generációkon átívelő történet! Szedd össze a haverokat, és éljétek át a Másnaposok humoros szituációit! Teszteld, mennyire illetek össze a kedveseddel, mert ehhez is van egy szabaduló szobánk! Vagy válaszd bármelyiket, és mi annak alapján készítjük el az ajándékutalványt.

Előre utalás esetén e-mailen küldjük ki, így akár úgy is mondhatnánk 2020 legkovidkompatibilisebb ajándéka ez lesz. Megúszod a sorban állást, a tömeget, és ezt a meglepetést biztosan senki nem cseréli majd vissza.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük