Itt a nyár, tengerre fel!

A nagy nyári kánikula beköszöntével természetes, hogy a legtöbben szinte azon nyomban a felfrissülés ígéretével kecsegtető vizek közelségére vágyunk, és lelki szemeink előtt máris ott lebeg a végeláthatatlan kék tenger képe. De a felüdülés, kikapcsolódás mellett a tenger egyúttal az új élmények, érdekfeszítő kalandok helyszíne is. A nagy fantáziával megáldott gyerekek nem pusztán a fürdőzés lehetőségét látják benne: számukra ez egyben a klasszikus kalóztörténetek terepe is. Még ha manapság mások is a kultúrafogyasztási szokások, a műfaji hagyományok aligha változtak az évek során: amit a régebbi generációknak Robert Louis Stevenson Kincses szigete vagy éppen Jules Verne Kétévi vakációja jelentett, azt napjaink kalandvágyó ifjai számára a Karib-tenger kalózai filmszéria testesíti meg.

Program az egész családnak – tematikus szabaduló játék gyerekeknekés felnőtteknek

Habár idén sajnos mellőznünk kell a tengerparti nyaralást, azért az életre szóló, különleges élményekről korántsem szükséges lemondanunk: Karib-tenger kalózai tematikájú szabaduló szobánkban a gyerkőcök kedvenc filmes hősük, Jack Sparrow és bandája nyomdokain járhatnak, és egy izgalmas küldetés részeseivé válhatnak vízen és szárazföldön. Igényes kialakítású díszleteink között tényleg úgy érezhetik majd magukat, mintha a nagysikerű kalóztörténet kellős közepébe csöppentek volna. Lebilincselő, egyedi feladványaink ráadásul nem csupán lekötik a figyelmüket, de egyszersmind a készségfejlesztésben is segítséget jelenthetnek.

Persze újgenerációs szabaduló szobánkat nem kizárólagosan a gyerekeknek terveztük: a legkisebbektől a legidősebbekig mindenkinek felhőtlen szórakozást, adrenalindús pillanatokat kínál, így akár szülinapozáshoz vagy bármilyen egyéb közös családi programhoz is ideális helyszín lehet.

Ha szeretnétek ti is feldobni az idei nyarat egy rendhagyó családi eseménnyel, gyertek el Karib-tenger kalózai szabaduló szobánkba, és vessétek bele magatokat a kalandokba! Foglaljatok időpontot weboldalunkon mielőbb!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük