Atlantisz szabadulószoba – ide a nagyit is elhozhatjátok

A tanév végeztével szülőként biztosan neked is fejtörést okoz, hogy milyen programokkal tedd még élvezetesebbé, tartalmasabbá a nyári szünidőt. Ilyenkor a cél az, hogy a gyerek lehetőleg ne unatkozzon, de ne is töltse minden idejét a tévé vagy a számítógép előtt.

Szabaduló játék gyerekeknek és felnőtteknek

Biztosak vagyunk benne, hogy egész évben azon igyekszel, hogy minél több élményekben gazdag, közös pillanatot tölts csemetéddel, azonban a dolgos, szürke hétköznapok közepette ez sokszor csak nagy nehézségek árán kivitelezhető. Viszont ilyenkor, a nyári szezonban talán neked és a család többi felnőtt tagjának is több ideje jut olyan közös programokra, amikben kicsi és nagy egyaránt jól érezheti magát. Ha már régóta kacérkodtok családilag annak gondolatával, hogy kipróbáltok egy kijutós játékot, ne várjatok a következő nyárig! Szabaduló szobáink gyerekeknek és kísérőiknek is tartalmas szórakozást nyújt.

Ha az igazságot nem is, de az élményeket itt megtaláljátok

Atlantiszt, vagyis az elveszett birodalmat, a legendás sziget történetét sokan ismerik. Rejtélyek és titkok övezik azt, hogy valóban lehetséges-e, hogy egy természeti katasztrófa következtében elsüllyedjen nyom nélkül egy teljes kontinens. Mivel semmilyen bizonyíték nincs arra, hogy Atlantisz valóban létezett-e vagy csak egy elképzelt hely, talán örök talány is marad. Így ha az igazságot nem is tudjátok meg, de magához a legendához közelebb juthattok, ha időpontot foglaltok újgenerációs szabadulószobáink egyik legnépszerűbbjébe, az Atlantisz szobába.

Ide a család apraja-nagyja bátran jöhet, hiszen éppúgy szórakoztató lesz egy kisiskolásnak, mint egy kamasznak, de a szülők is élvezik majd, ráadásul még a nagyit sem kell otthon hagynotok. Remek kikapcsolódás kortól és nemtől függetlenül, így ha rég volt együtt a család, és szeretnétek egy rejtvényekkel, kalandokkal teli hétvégét (vagy akár hétköznapot), akkor nálunk a helyetek.

Trombitáljátok össze a családot, és gyertek el hozzánk! Atlantisz és egyéb tematikájú szabaduló szobák Budapesten gyerekeknek és felnőtteknek – nagyszerű feladványokkal és különleges látványvilággal várunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük