HORROR CASTLE

FELEJTSD EL, AMIT EDDIG TUDTÁL A SZABADULÓSZOBÁKRÓL!

Legújabb escape játékunk a legmagasabb színvonalat képviseli úgy a technikai újításokra, mint a látványvilágra vonatkozóan. Horror szabadulószobánkban teljesen egyedi feladatok és lenyűgöző látványvilág fogadja a borzongás műfajának szerelmeseit. A Horror Kastélyban ti magatok lesztek a főszereplői egy lebilincselő, fordulatokban gazdag történetnek. A díszlet, az eszközök és az egyedileg fejlesztett feladatok egy olyan világba repítenek titeket, ami eddig csak a filmekben és a képzeletetekben létezett. Hírhedt démonvadászként titeket bíz meg a Gróf, hogy a démonok és a szörnyek legyőzésével visszaszerezzétek a kastélyát. Bármilyen tapasztaltak vagytok, arra még ti sem lehettek felkészülve, ami a kastélyban vár rátok…

Ha már a filmvásznon is beszippantott titeket az Az és a horror filmek látványvilága, akkor legújabb horror szabadulószobánk az igazán nektek való kijutós játék. Próbáljátok ki, és legyen részetek egy felejthetetlen közös élményben!

 • Hátborzongatóan élethű, zsigerig hatoló látványvilág

  Horror szabadulószobánk hatásosságának egyik kulcsa az igényes kivitelezés és a sztorihoz tűpontosan illő berendezések, eszközök használata. Ennek köszönhető, hogy amint beléptek, azonnal rabul ejt titeket a miliő, és minden porcikátokat átjárja az izgalom.

 • Izgalmas, szórakoztató feladatok

  Ha hozzánk jöttök kikapcsolódni, garantáltan érdekfeszítő feladatok elé lesztek állítva. Új generációs horrorkastélyunk feladatait egyedileg fejlesztettük, így jóval túlmutatnak a megszokott sémákon, unásig ismert sablonokon. Ezért nálunk még akkor is felhőtlenül szórakozhattok, ha nem új számotokra a szabadulószoba játékok világa.

 • Parádés történetek

  A látványvilágon és a feladatokon túl a bravúros történetvezetés adja meg a játék lendületét. Nálunk nemcsak feladatokat fogtok megoldani, hanem komplex élményben lesz részetek. Kívülállókként csöppentek bele a sztoriba, de nagyon hamar szerves részévé váltok – ez adja meg azt a pluszt, aminek köszönhetően egy felejthetetlen kaland, egy izgalmas küldetés kellős közepén találjátok magatokat.

 • Újgenerációs játéktér

  A profi szakemberek, díszlettervezők és művészek által életre keltett világaink biztonságtechnikai szempontból is a legmagasabb minőséget nyújtják. A játékban alkalmazott elektronikai eszközök megbízhatóak és nívósak, a feladatok kialakításánál alkalmazott technikák – többek között a 3D nyomtatás – pedig minden tekintetben megfelelnek a 21. századi igényeknek és elvárásoknak.

MAGIS ROOMS ESCAPE EMPIRE – A LEGJOBB SZABADULÓSZOBÁK BUDAPESTEN

Büszkén állíthatjuk, hogy az általunk megálmodott és létrehozott játéktér párját ritkítja a műfajban. Köszönhető ez annak, hogy az igényességnél és a minőségnél számunkra csak egyetlen fontosabb dolog létezik: a vendégek felhőtlen szórakozása. Nálunk minden feltétel adott ahhoz, hogy olyan felejthetetlen élményben legyen részetek, amit még hónapok múltán is emlegettek. Akár baráti születésnaphoz, akár vicces csapatépítő játékokhoz kerestek helyszínt, a Magis Rooms Escape Empire a tökéletes választás.

Horror szabadulószoba

A szabadságnak ára van

Áraink

Az, hogy hányan vágtok neki a különféle vicces, félelmetes, romantikus, de mindenképp izgalmas kalandoknak, nagyban befolyásolja a költségeket is. Az alábbi listából pontosan megtudhatjátok, mennyibe kerül a kijutós játék élménye, ha kettesben igyekeztek megoldani a feladatokat, vagy esetleg egy mókás csapatépítő játék keretében vagytok a vendégeink. Az egyes menekülő szobák izgalmaiban 2-10 főnek lehet része, és a résztvevők számának függvényében alakulnak az egy főre lebontott árak. Bármilyen kérdés merülne fel, lépjetek velünk kapcsolatba!

Válasszatok minket, ha

Catering, tortázás és egyéb szolgáltatások is elérhetők nálunk, és az egyedi öltetek megvalósítására is nyitottak vagyunk.

Nézz be a szobába!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni az oldalra látogatókat és kedves vendégeinket, hogy cégünk semmilyen formában nem áll kapcsolatban egyetlen filmelőállító vállalkozással sem, azoktól elkülönülten, azoktól függetlenül működik.

Az ajándékutalvány a vásárlástól számított 1 éven belül használható fel. Az ajándékutalványok kiküldési ideje 1-2 munkanap.