Másnaposok szabaduló szoba Budapest szívében

Másnaposok Szabaduló Játék

60 perc 10 éves kortól max 10 fő

Azok, akik jártak már nálunk, és kipróbálták valamelyik szabaduló szobánkat, tudhatják, hogy az ötletes feladatok mellett, különösen nagy hangsúlyt fektetünk a látványvilágra is. Ez azért fontos, mert csakis a jól megkomponált, valóságos környezetben tudják a játékosok beleélni magukat a történetbe.

A feladatsorok összeállításánál figyeltünk arra, hogy ne csak lakatokat kelljen nyitogatniuk a résztvevőknek, hanem találkozzanak különleges, elektromosan működő megoldásokkal is, amik szervesen épülnek a történetbe.

De a Másnaposok Szabaduló Játék még ennél is többet tartogat. A játékosok a megszokott lenyűgöző látványvilágon és az összetett feladatokon túl, egy vicces történettel is találkozhatnak, ami majd sok mókás pillanatot szerez nekik.


MAGIC ROOMS ESCAPE EMPIRE

LÁTVÁNYOS ÚJGENERÁCIÓS SZABADULÓSZOBÁK BUDAPESTEN, ELKÉPESZTŐ FELADATOKKAL.


AMIRE NÁLUNK BIZTOSAN SZÁMÍTHATSZ:

 • HATALMAS JÁTÉKTÉR

  Szabadulószobáink nagyon nagy területűek és több helyiségből állnak. (Van olyan szobánk, ami 100 m2 -nél nagyobb területű és több mint 5 helyiségből áll).

 • LENYŰGÖZŐ LÁTVÁNYVILÁG

  A történetekhez tökéletesen passzoló berendezések és gyönyörű kivitelezések is társulnak, amik egy szempillantás alatt rabul ejtenek bárkit. Nem hiszitek? Nézzetek szét a galériánkban, hogy magatok is meggyőződhessetek róla!

 • ÁMULATBA EJTŐ FELADATOK

  Kalandregénybe és filmbeillő feladatokkal készültünk, olyanokkal, amik jócskán túlmutatnak az egyszerűbb kulcsos és számkódos lakatok kinyitásán.

 • LEBILINCSELŐ TÖRTÉNET

  Nálunk a játék soha nem merül ki annyiban, hogy bezárunk titeket egy szobába, ahol meg kell találnotok a kijutásotok kulcsát. Amint beléptek hozzánk az általatok választott szobába, egyből egy történet szereplőivé is váltok. Magával ragad egy szuper sztori, beszippant egy hihetetlen küldetés.

 • ÚJ GENERÁCIÓS SZABADULÓ JÁTÉK

  A hagyományoshoz képest, új szintekre emeltük a szabadulást. Profi szakemberekre, művészekre bíztuk a díszletek és a játékok kitalálását és megvalósítását. A pályák kialakításánál többek között biztonságtechnikai elektromos eszközöket és 3D nyomtatási technológiát is használtunk.

Térjetek be hozzánk, ha…

 • csapatépítő tréningre kerestek egy szuper programot (catering szolgáltatást is tudunk biztosítani)!
 • születésnapot szerveznétek (kérhettek személyre szabott feladatokat, elrejtett ajándékokat)!
 • bármilyen jeles eseményt emlékezetesebbé tennétek (egyedi kívánságokat is teljesítünk, így ha van egy jó ötletetek, szívesen meghallgatunk, és megpróbálunk segíteni is)!

Ha kedvet kaptatok egy kalandos kijutós játékhoz, oldalunkon szabaduló szoba árainkról is informálódhattok – ne hagyjátok ki egyiket sem!


Ezúton szeretnénk tájékoztatni az oldalra látogatókat és kedves vendégeinket, hogy cégünk semmilyen formában nem áll kapcsolatban egyetlen filmelőállító vállalkozással sem, azoktól elkülönülten, azoktól függetlenül működik.