Másnapos vagy? Tudunk egy módszert a kijózanodásra!

Másnaposok szabadulószoba

Oké, ha tényleg nem érzed magad toppon, talán maradj ágyban a délután, de ha barátaiddal buli előtt megmozgatnátok az agytekervényeiteket, a Másnaposok szabadulószobát nektek ajánljuk. De mire is számítsatok?

Másnaposok – ahogy még sosem láttad

A Másnaposok az elmúlt évtizedek egyik legsikeresebb filmje. Hogy miért? Elég lehet egyetlen képpel felfrissítenünk a memóriád: Mike Tyson nem csak kiüti az egyik főszereplőt, de még tigrist is tart! Persze, a film minden perce rengeteg nevetést tartogat, így néhány évente tuti érdemes megnézni. Mi ezt tesszük!

A Másnaposok univerzuma azonban olyan gazdag, hogy úgy gondoltuk, érdemes lehet egy komplett szabadulószobával életre kelteni. Elvégre nem véletlenül szeretne mindenki néha őrült kalandokba keveredni. A Másnaposok szabadulószobában Te is úgy érezheted majd, hogy a filmbe csöppentél, ezért jobb, ha ide inkább a haverjaiddal és ivócimboráiddal jössz. Természetesen kizárólag józanon!

Mi vár a kijutós játékunkban?

Ahogy azt a Magic Roomsnál megszokhattad, nálunk kijutós játékok és a lakatnyitogatás közé nem lehet egyenlőségjelet tenni. A szabadulószobák mára bőven túljutottak ezen a szinten, és mi is innovatív módon közelítjük meg a témát. A Másnaposok kijutós játékban éppen ezért Te és haverjaid lesztek a sztori főszereplői, segítve, hogy valóban úgy érezzétek, Ti formáljátok a történetet.

És hogy akkor mire is számíts? Képzeld el, hogy egy átbulizott éjszaka után felkelsz, és nem emlékszel semmire. Valószínűleg még sosem történt veled hasonló (na, persze), de egy ilyen szituációban számos kérdésre keresi az ember a választ. Például, hogy miért hív a recepciós? Vagyis tessék??? Van recepciós? Hogy kerültem egy szállodába? És mit keresek Las Vegasban? Nálunk a történet ráadásul élethű környezetben játszódik, így a feladványok megfejtéséhez könnyedén nyerhetsz inspirációt a látványvilágból.

Nem mindennapi fejtörővel lazítanál a hétvégén? Foglalj időpontot, és a többit bízd ránk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük