Szabaduló játék gyerekeknek és az egész családnak

Az elmúlt hónapok során mindannyiunk élettere beszűkült, a korlátozások mindenkire hatással vannak. Ki ne vágyna rá, hogy kicsit kiszabaduljon ebből a helyzetből, és új élményekkel töltekezzen? A Varázslóiskola ihlette szabadulójátékunk az egész család számára kalandokban bővelkedő utazást tartogat.

Kaland kicsiknek és nagyoknak

A Varázslóiskola díszleteit és feladványait úgy építettük fel, hogy gyerekek és felnőttek egyaránt megtalálják benne a felszabadult játék örömét, miközben egyre mélyebbre merülnek a fantázia világában. Az egész családot felpezsdítő feladatok mind a kis varázslótanoncokat, mind a tapasztalt mestereket megszólítják, hiszen minden korosztály számára tartogatunk az agytekervényeket és a kreativitást megmozgató kihívásokat. Sőt, ki tudja, mit tanulhat a mester a tanítványtól? Csak a játék során derül ki, kiben milyen varázstehetség bújik meg.

A varázslósuli történetének egyik kulcsmotívuma a barátokból és sorstársakból verbuválódott csapat; sikerük záloga pedig az, hogy képesek közösen, egymást segítve szembenézni a próbatételekkel. A szabadulószobában sincsen ez másképp. A feladatok megoldásához nem csak logikára van szükség: a valódi varázslat a közös élményben és a csapatmunkában rejlik.

Játék és kreativitás

Bár hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy a játék a gyerekkor sajátja, felnőttként is nagy szükségünk van ezekre az önfeledt pillanatokra. A kreativitás fejlesztésében például nagyon is fontos szerepet játszik a fantáziánk tornáztatása, ehhez pedig tökéletes eszközt jelentenek szabadulószobáink izgalmas feladványai. Varázslóiskola szabaduló játékunk gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt tökéletes kikapcsolódás. Tegyétek próbára kreativitásotokat, adjatok teret a fantáziátoknak, és játsszatok közösen az egész családdal – foglaljatok időpontot még ma!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *