Tengerparti szabadulószobák a nyári kalandokhoz

Tengerparti témájú szabadulószobák

Itt a nyár, de még a vakáció előtt szeretnél különleges kalandokba keveredni? Bár Budapestre nem tudunk valódi tengerpartot hozni, szabadulószobáinkban lélegzetelállító tengeri kalandozásban is részed lehet. Te is készen állsz?

Szabadulószobák nyáron is

Ha kijutós játékról van szó, a legtöbbeknek a kreatív szülinapi bulik vagy a hétvégi családi kikapcsolódások juthatnak eszébe. Nem mindegy azonban, hogy a milyen tematikájú szabadulószobát választ az ember, hiszen a fikciós helyszín és a téma maga nagymértékben meghatározhatja, hogy milyen hangulatban is telik el a szobában töltött egy óra. Sokan éppen télen szeretnek olyan szabadulószobát választani, amelynek segítségével egy kis nyarat csempészhetnek a hideg és latyakos hétköznapokba. Mások éppen a nyári vakációra való ráhangolódást segítenék valami könnyed, szórakoztató játékkal. Van egy jó hírünk: a Magic Roomsnál nincs hiány a tengerparti kalandokból.

Kijutós játék a Karib-tenger kalózainak társaságában

A szabadulószobák egyik különlegessége, hogy itt más szórakozási formákkal szinte összehasonlíthatatlan módon merülhetsz el egy felejthetetlen történetben. Ha te is Jack Sparrow kapitány rajongója vagy, biztos elgondolkodtál már rajta, milyen lenne valóban társul szegődni hozzá, és részt venni az általa is megélt kalandokban. Míg a mozivásznon csak az előre kitalált sztorit követheted, kijutós játékunkban te is olyan kalamajkába kerülhetsz, aminek kimenetelét a Te döntéseid határozzák majd meg. Karib-tenger kalózai témájú szabadulószobánkban Tortuga kikötőjéből fogsz útra kelni, majd vízen és szárazföldön átívelő kalandok során kell bebizonyítanod, hogy valóban rátermett kalóz vagy-e.

Fejtsd meg Atlantisz titkát!

A kaland sokak számára egyet jelent az ősi titkok felfejtésével. Az emberiség történetében rengeteg megoldatlan rejtély van, de ezek közül is talán, amelyik legrégebben foglalkoztatja az európai civilizációkat, az éppen Atlantisz világa. Az elsüllyedt városról az ókor óta zengenek legendákat, azt feltételezve, hogy az eltűnt birodalom egy igen fejlett, páratlan társadalomnak adott otthont. Te hiszel a mesében? Esetleg a görög mitológia iránti érdeklődésed vezetne arra, hogy többet megtudj Atlantisz titkáról? A feladatod nem lesz egyszerű, hiszen azt kell teljesítened, ami még senkinek sem sikerült – Atlantisz kapujához kell eljutnod, hogy rálelj a tenger istenének hatalmára. Ne izgulj, a tengeri kalandhoz azért persze nem kell fürdőruhát pakolnod.

Megizzadnál? Fedezd fel, mit rejt a dzsungel!

A nyári kikapcsolódás nem mindenkinek a vízpartot jelenti, hiszen van, aki az extrém, őserdei kalandokat kedveli. De vigyázz, az ágas-bogas dzsungelből városi logikával nehéz lesz kijutni, különösen, amikor rájössz, mivel is állsz szemben. Jumanji-témájú kalandjátékunkban egy mágikus ékkövet, a Jaguár szemét kell megtalálnod, hogy elhárítsd a Jumanjit fenyegető veszélyt. Ha ezt a szabadulószobát választod, igazán izzasztó kalandra számíts, hiszen alaposan meg kell majd mozgatnod az agytekervényeidet.

Megtaláltad a számodra legkedvesebb kijutós játékot? Foglalj időpontot, és gyere el barátaiddal!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *