Szabadulószobák és generációk

Szabadulószobák és generációk

Bizonyára Te is megfigyelhetted, hogy a szabadulószobák az elmúlt években robbanásszerűen kezdtek terjedni Budapesten, ezért mára szinte mindenki számára hozzáférhetővé váltak. Legénybúcsúk, szülinapi bulik, hétvégi programok – a szabadulószobák csaknem minden generáció életében ott vannak. De vajon melyik korosztály esetében melyik kijutós játékok a legnépszerűbbek?

Szabadulószoba játék bármely generáció számára

Legyen szó mesés, kalandos, borzongató, vicces vagy éppen romantikus tematikáról, a szabadulószobák egy másik világba repítenek. A kérdés azonban nem csak az, hogy mely eseményhez mely szabadulószoba illik a leginkább, de az is fontos, hogy a résztvevők milyen generációhoz tartoznak. Fontos leszögezni, hogy a Magicrooms kijutós játékait kicsik is nagyok egyaránt kipróbálhatják, de a tizennyolc év alattiak csak nagykorú társaságában léphetnek be a szobákba.

És hogy ez miért is van így? Nem csupán azért, mert a szabadulószobák helyes használata miatt jó, ha egy felnőtt is felügyel a gyerekekre, de azért is, mert nem biztos, hogy minden téma minden korosztály számára megfelelő. Természetesen varázslóiskoláinkban bárki könnyen megtalálhatja, amit egy szabadulószobában keres, de lehet, hogy a horror tematika már csak tini- vagy felnőttkortól ajánlott. És persze ott van még a szabadulószoba játék nehézségi fokának kérdése is, hiszen egy-egy feladat megoldásában nem árt, ha egy tapasztaltabb szülő is segédkezik.

Kicsik és nagyok kedvencei Budapest legjobb szabadulószobáiban

Ahogy már utaltunk rá, minden generációnak megvannak a maga kedvenc kijutós játékai. A Varázslóiskola 1-2. és Az igazgató titka az egyik legnépszerűbb választás a családok és fiatalok számára, hiszen itt bárki belecsöppenhet a Harry Potter könyvekből jól ismert világba. Aki komolyabb kalandra vágyik (általában a gimis és a fiatal felnőtt korosztály), az könnyedén a Karib-tenger kalózainak bőrébe bújhat, de ha elég fifikás hozzá, akár Atlantisz titkát is megfejtheti. Aki pedig inkább felnőtteknek szóló kalamajkába keveredne, a Horror Castle vagy éppen a Másnaposok témájú szabadulószobánkat ajánljuk.

Te melyiket választanád? Jelentkezz be online rendszerünkben most!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *