Szabadulószobák filmrajongóknak

Szabadulószobák filmrajongóknak

A filmes tematikájú kijutós játékok különleges élményt kínálnak, hiszen egy ismerős világ ismeretlen szegleteibe kalauzolnak el. És hogy melyek ezek a filmek? Olvass tovább, és megtudod!

Szabadulószoba – az igazi csapatépítő játék

Legyen szó szülinapról, céges rendezvényről vagy egy egyszerű hétvégi kikapcsolódásról, a szabaduló szoba minden esetben tökéletes választás. Hogy miért? Egy kijutós játék mindig csapatmunka, ezért akár barátokkal, akár családdal jönnél, biztos, hogy együtt kell dolgoznotok a feladatok megoldásán. Az agytekervényeitek közös megmozgatásával a kikapcsolódás felrázza a köztetek lévő kapcsolatot, és az új élményeknek hála közelebb kerülhettek egymáshoz. De persze ahhoz, hogy olyan emlékeket szerezzetek, amelyeket sokáig fogtok emlegetni, olyan világokba kell eljutnotok, amelyek tényleg lebilincselik a figyelmeteket.

Válaszd kedvence filmed univerzumát kijutós játékunkban

Ha van valami, amit mindenki szeret, az a filmnézés. Egy-egy generációt sok esetben néhány meghatározó filmalkotás köt össze, így ha egy beszélgetés során valamelyik film szóba kerül, bizonyos idézeteket a társaság minden tagja ismerni fog. Mit szólsz például, ha azt mondjuk „Ez csapda!”? – igen, ezt Ackbar admirális mondta a csillagok háborújában. És ha azt hallod, hogy „nincs veszett ügy, míg akad csak egy bolond is, aki küzd érte”? Naná, hogy Jack Sparrow híres mondása. A Magic Rooms szabadulószobáiban nem a tévé előtt, hanem a hőseid világába csöppenve élheted át a kalandokat, ráadásul úgy, hogy Te leszel a főszereplő. Jól hangzik?

Különleges szabadulószobák elhivatott filmrajongóknak

Harry Potter ihlette Varázslóiskola:

A Magic Roomsnál valójában három Harry Potter ihlette Varázslóiskolába is bekukkanthatsz, így különböző kalandokba csöppenhetsz. Mágussá vagy boszorkánnyá válnál? Megszereznéd a bölcsek kövét? Esetleg az igazgató titkát fejtenétek meg? Itt nem kell lakatokkal bíbelődnötök, hiszen a megoldás mindig a varázslatban rejlik.

Csillagok háborúja szabadulószoba:

Ha a Star Warsról van szó, a csúcstechnológia alapkövetelmény, és bizony itt ebből nem lesz hiány. A feladvány viszont nem egyszerű: az Ezeréves Sólymot vezetve kell megtalálnotok az Erő templomának bolygóját, és fel kell kutatnotok a legősibb Jedi-kódexet. Van egy tippünk: először próbálkozzatok a világos oldalon, de ha nem megy, az Erő sötét oldalának segítségét is igénybe vehetitek!

Másnaposok kijutós játék:

Totális őrületre vágysz, és kipróbálnád, milyen egy fergeteges vígjátékba csöppenni? A Másnaposok világában valósághű környezetben élhetitek át egy átbulizott éjszaka következményeit. Ne parázzatok, de másnaposan is használnotok kell majd a kobakotokat, hogy kikeveredjetek a kalamajkából!

Karib Tenger Kalózai szabadulószoba:

És hát, igen, Jack Sparrow Kapitány felejthetetlen kalandjaiban sokunk szeretne néha részt venni. Most itt az alkalom, hiszen a Tortuga kikötőjéből induló történetben egy kalózhajó belsejében találkozhattok mindennel, amire csak gondolni lehet: térképfejtéssel, kincskereséssel és persze rengeteg nevetéssel.

Te is a legjobb szabadulószobát választanád? Foglalj időpontot most!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *