Hogyan válasszatok rendezvényhelyszínt céges csapatépítőre?

Hogyan válasszunk helyszínt a céges csapatépítőre?

A napjainkban elérhető széles programkínálat lehetővé teszi, hogy mindig újabbnál újabb ötletekkel rukkoljatok elő, ha céges csapatépítőt szerveztek. Nem is feltétlen kell ragaszkodnotok a hagyományos programokhoz, sőt, kifejezetten pezsdítően hat majd a munkaközösségre, ha egy-egy csapatépítő alkalmával valami merőben újat is kipróbáltok.

Tartalmas csapatépítő szabadulószobában

A vicces, kijutós csapatépítő játékok nagy népszerűségnek örvendenek kisebb és nagyobb cégek esetében is. Méltán, hiszen azontúl, hogy szórakoztatóak, erősítik a csapatszellemet, együtt gondolkodásra ösztönöznek, miközben jócskán megdolgoztatják az agytekervényeket is. Ráadásul, ha a Magic Rooms Escape Birodalom szabadulószobáit választjátok, nem egy vagy két tematikus szabadulószoba vár titeket, hanem jóval több. Akár egy ilyes céges csapatépítő alkalmával – párhuzamosan – többet is kipróbálhattok: a csapat egy része varázslónak állhat addig, míg egy másik csoport kincskeresők bőrébe bújik. Plusz egy érv a Magic Rooms szabadulószobái mellett, hogy a menekülő szobák három olyan, tömegközlekedéssel is jól megközelíthető helyszínen vannak, amikhez könnyedén eljuthat bárki. Ha céges csapatépítőt szerveztek, számos szempontot kell figyelembe vennetek, többek között azt is, hogy a választott rendezvényhelyszín lehetőleg mindenki számára könnyen megközelíthető legyen.

A szervezés során mire ajánlott még odafigyelni?

Amikor céges csapatépítőt rendeztek, nem csupán egy jó programot kell kitalálnotok, hanem azt is, hogy hol legyen maga a helyszín. Általában célszerű valami merőben más környezetet választani, mint ahol a kollégák a mindennapokat töltik, mert így lehet csak kikapcsoló és élményteli a nap. Kiszakadni a hétköznapi mókuskerékből pedig sokkal könnyebb egy olyan környezetben, ami még véletlenül sem emlékeztet a munkahelyünkre. Ugyanakkor szervezés alkalmával van még néhány tényező, amit mindenképp érdemes számításba vennetek. Például ilyen a

  • a cég profilja,
  • a költségkeret,
  • a csapat létszáma, összetétele,
  • a csapatépítő dátuma, időtartama,
  • a csapatépítés konkrét célja.

Vicces csapatépítő játékok és finom falatok

Szabadulószoba Budapesten sok van, ám újgenerációs, amilyen a Magic Rooms Escape Birodalom is, ilyen már jóval kevesebb. Ha egész napos programban gondolkoztok, foglaljátok le menekülő szobáinkat a nap első felére, majd a kijutós játékok fáradalmait pihenjétek ki a The Magic étteremben! A sorrend persze változhat is: ha teli hassal jobban menne a játék, kezdjétek a napot a varázs étteremben, majd bizonyítsátok később a rátermettségeteket a legjobb szabadulószobákban!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *