Szülinapot szervezel? Ezeket ne felejtsd el a szervezésekor!

Kijutós játék születésnapra

A tökéletes szülinapi bulit szervezed, és nem szeretnél semmit fontosat kihagyni? Egy felejthetetlen születésnapi összejövetelhez érdemes valami olyasmivel előrukkolni, amit még senki sem próbált a csapatból. De mi mindenre érdemes gondolni a szervezéskor?

A tökéletes szülinapi buli titka

A születésnap mindenki számára az év egyik legfontosabb ünnepe. Van, aki szerényebben, szűk családi körben ünnepli, mások igazi ereszd el a hajam bulit tartanak. A lényeg, hogy ezt a napot olyan különlegessé tehesd, ami meredeken eltér a szürke hétköznapoktól. Akár családdal ünnepelnéd, akár a barátaidat hívnád össze, a lényeg sosem az ajándékon van (bár mindenki el tud képzelni egy-két olyan holmit, ami megdobogtatná a szívét), hanem az együtt töltött időn, a sok nevetésen és az emlékeken, amelyeket még hosszú évek után is emlegetni tudtok.

Szabaduló szoba gyerekeknek és felnőtteknek

A tökéletes szülinapi élmény jó, ha nem csupán tortaevésből áll, hanem egy olyan játékos program köré épül, amelynek során senki sem unatkozik. Éppen ezért váltak olyan népszerűvé a szabadulószobák az elmúlt években különösen azokban az esetekben, ha szülinapi összeröffenésről van szó. Egy kijutós játék születésnapra is játékos környezetet kínál, amelyben a társaság minden tagja megtalálhatja a helyét, hiszen a feladatokat csakis úgy lehet megoldani, ha minden résztvevő együttműködik.

És hogy milyen témájú kijutós játékot érdemes választani? A Magicrooms szabadulószobáiban a kalandfilmek világába vagy a fantasyk birodalmába is ellátogathattok, így akár Atlantiszt titkait fedeznétek fel, akár Varázslóiskolánkba szeretnétek betekintést, itt mindent megtaláltok. Ráadásul azon sem érdemes aggódni, hogy a szabadulószoba nem felel meg a korosztályotoknak, hiszen a szabadulószoba gyerekeknek, családoknak, baráti társaságoknak vagy pároknak is tökéletes választás lehet.

Mi mindent kínál egy szabadulószoba játék?

Egy születésnap buli nem lehet kerek egy különleges szülinapi torta nélkül, ezért mi a Magicroomsban a születésnapi csomagunk részeként minden szülinapos társaságunk részére 8-10 szeletes különleges design tortát kínálunk, amely a játékhoz illő vagy akár egyéni stílusban is elkészíthető. A VI. kerületi üzletünkben külön szülinapos helyiséget különítettünk el, így ha a szülinapi csomagunkat választod, a kijutós játék feladványainak teljesítése után itt nyugodtan összejöhettek egy kis ünnepségre, melyhez korlátlan szörpfogyasztást és persze a bulihoz szükséges evőeszközöket biztosítunk.

Meghoztuk a kedved? Foglalj szabadulószobát születésnapi csomagunk keretében minimum két héttel az időpont előtt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *