Vicces csapatépítő játékok – mi lehet a legjobb választás?

Vicces csapatépítő játékok a Magic Roomsnál.

Legyen szó kisebb cégről vagy multinacionális vállalatról, a csapatépítő játékok itthon is egyre népszerűbbnek számítanak. Karácsony, céges évforduló vagy más különleges alkalom esetén jól esik együtt kiereszteni a gőzt, és összehozni a munkatársakat. De vajon milyen csapatépítő kalandokkal lehet mindig izgalmassá tenni az ilyen eseményeket?

Ezért fontos a csapatépítés!

Ma már lassan nincs is olyan vállalat, ahol ne rendeznének évente legalább egy olyan eseményt, amit csapatépítő játékokkal tennének érdekesebbé. Ez nem véletlen, hiszen akár informatikával, kereskedelemmel vagy mással foglalkozó vállalkozásról van szó, elengedhetetlen, hogy a munkatársak hatékonyan tudjanak együttműködni. A projektalapú munkavégzés nagyfokú kooperációt és koordinációt igényel, ráadásul talán az is elmondható, hogy a kiemelkedő teljesítményű cégek munkatársai között különleges kémia működik. Az együttműködés csak akkor lehet hatékony, ha a munkatársak jól ismerik és kedvelik egymást, ezt pedig csapatépítő programokkal a legegyszerűbb erősíteni.

Miben segítenek a csapatépítő játékok?

  • Segítenek megtapasztalni, milyen együtt megoldani egy problémát.
  • Lehetővé teszik, hogy a munkatársak együtt, játékosan éljék át a sikereket vagy a kudarcokat.
  • Jó emlékeket teremtenek, amelyeket nem csak kávészünetben lehet majd felemlegetni.

Csapatépítés az elmúlt évtizedekben

A csapatépítést nem most találták ki – a legtöbb nagyvállalat már évtizedek óta szervez hasonló programokat. Minél nagyobb egy cég büdzséje, a HR-es kollégák annál nagyobbat álmodhatnak, így közös lasertagezéstől a paintballozáson át a nagyobb túrázásokig bármi beleférhet. Más cégek inkább kisebb játékokkal hozzák össze a csapatot, így akár kieszelhetők olyan társasjátékok is, amelyeket az irodában is elvégezhetünk. De mi az, ami valódi kalandra ad alkalmat, mégsem terheli meg a céges büdzsét?

Vicces csapatépítő játékok szabadulószobákban

A jó csapatépítő játék kiszakít a hétköznapokból, és bár a kollégáknak együtt kell elvégeznie a különböző feladatokat, mégsem szabad, hogy mindeközben a munkán járjon az agyuk. A szabadulószobák éppen ezért remek terepet kínálnak a szórakozásra, a kikapcsolódásra és az összekovácsolódásra is. A szabadulószobák között számos különböző helyszín választható, így a munkatársak vérmérséklete és hangulata szerint akár kalandfilmekből ismert világokba, akár misztikus rejtélyek közé is elrepíthetik a résztvevőket.

Te a vicces csapatépítő játékok közül melyiket választanád? Tekintsd meg szabadulószobáinkat most!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *