Minőségi időtöltés a szabaduló játék gyerekeknek

Minőségi időtöltés - szabaduló játék gyerekeknek

Szülőként talán már te is szembesültél azzal, hogy olykor mennyire nehéz csemetéd figyelmét, energiáját lekötni hagyományos módszerekkel. A cél persze mindig az, hogy lehetőleg olyan szabadidős tevékenységgel töltsd meg a szünidős napjait vagy éppen a hétvégéjét, ami minőségi időtöltésnek számít. Ilyenkor, ideális esetben nem a számítógép vagy a tévé képernyője előtt ülve képzeled el, de nem is egy tabletet vagy telefont bűvölve, hanem valami sokkal fantáziadúsabb, szórakoztatóbb, kreatívabb játék közben. És mi az, amire mindez igaz? Naná, hogy a szabadulószoba játékokra.

Gyermekbarát szabadulószoba játékok

A szabaduló játékok gyerekeknek kiemelkedően jó szórakozást nyújtanak, ráadásul a feladványok jól meg is dolgoztatják majd a kicsik agytekervényeit, plusz a logikai és kommunikációs készségeiket is fejlesztik. Ha eddig azt hitted, hogy a kijutós játékok csak a felnőttek vagy fiatal felnőttek szórakozásai, tévedtél. A The Magic Rooms szabadulószoba játékai között akadnak olyanok is, amelyekkel már a kisebb gyerekek, mégpedig a 8-10 éves korosztály képviselői is ügyesen elboldogulhatnak. Meglepődnél, ha látnád, hogy egyes helyzetekben a gyerekek mennyivel hamarabb feltalálják magukat, mennyivel hamarabb rájönnek egy-egy rejtvény megoldására, mint a felnőttek. Persze egy felnőtt kísérőre, csapattagra mindenképp szükség van, de hidd el, a mai gyerekek csavaros észjárása mellett, most az egyszer nyugodtan hátra dőlhetsz!


Hozd el hozzánk az osztályodat, esetleg szervezd ide gyermeked következő szülinapi zsúrját, vagy egyszerűen csak dugjátok össze a fejeteket néhány szülővel és lepjétek meg a kicsiket egy menő szabadulószobás játékkal! Családi programként is remek választás egy ilyen kijutós játék, úgyhogy arra bíztatunk, foglalj le mielőbb egy szabad időpontot!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *