Szabaduló szoba pároknak – egy rendhagyó évfordulós ajándék

Ha már hosszú ideje egy párt alkottok, de akkor is, ha csak néhány hónapja vagytok együtt, jó ötlet lehet próbára tennetek magatokat, de nemcsak a szürke hétköznapokban, hanem egy tematikus szabadulószobában is. Nem is akármilyenben, mert itt a Magic Rooms-nál nem csak kis és nagy kalandorokat, bátor démonvadászokat és kíváncsi varázslótanoncokat várunk, de bevállalós szerelmespárokat is.
Nyerő Párok szabadulószobánkban tesztelhetitek, hogy mennyire ismeritek a másikat, mennyire tudtok együttműködni, de arra is választ kaphattok (ha eddig nem tudtátok volna), hogy mekkora az összhang köztetek felfokozott helyzetekben. Ki viseli a kapcsolatban a nadrágot? Ki szeret inkább a másik kedvére tenni? Ki a kezdeményezőbb és a gyorsabb? És mennyire tudjátok magatokat adni olyankor, mikor egy másik pár is veletek van? Ez csak némi ízelítő abból, amire választ kaphattok, ha ellátogattok ebbe a menekülő szobánkba.

Egy szórakoztató kijutós játék pároknak

A Nyerő Párok egy olyan kijutós játék, ahová nem csak ketten jöhettek, hanem magatokkal hozhattok egy másik párt is. Ha a fejtörőkkel és agyafúrt feladványokkal tarkított menekülő szoba élményét megosztanátok másokkal is, annak sincs semmi akadálya. Ahogy azt a többi escape játékoknál is megszokhattátok, a látvány, a szabadulószoba miliője itt is aktuális tematikához van tűpontosan igazítva; ebben az esetben természetesen minden, de tényleg minden a nagybetűs szerelem körül forog.

Szabaduló szoba pároknak – kedvet kaptatok hozzá? Ha csak feldobnátok a hosszú, sötét, téli délutánokat, estéket egy kis kalanddal, vagy ha valamilyen rendhagyó évfordulós ajándékkal lepnétek meg magatokat, ez tuti befutó ötlet lesz. Ne felejtsetek el időpontot foglalni, a legkönnyebben ezt online tehetitek meg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *