Válasszátok a Magic Rooms szabadulószobák izgalmát osztálykirándulásra!

A szabadulószobák izgalma osztálykirándulásra

Az ősz végi, tél eleji időszakban nem bízhatjuk magunkat a változékony időjárás kegyelmére. Az év ezen szakaszában gyakran fejtörést okoz a pedagógusok számára az osztálykirándulás szervezése, hiszen a szabadtéri eseményeket könnyen elmoshatja az eső, körülményessé teheti a sár vagy a hűvös. Az escape játék ezekben a hónapokban is tökéletes osztályprogram lehet.

Ezért tökéletes osztálykirándulás célpont a szabadulószoba

Melyik gyerek ne szeretne látogatást tenni olyan varázsbirodalmakba, melyekben nemcsak külső szemlélőként lehet jelen, hanem egy izgalmas nyomozás során maga is a részévé válhat? Az élményt pedig még tökéletesebbé teszi, hogy a tanulók nem egyedül élik át azt, hanem barátaik, osztálytársaik társaságában. A kijutós játék ráadásul nemcsak a közös rejtvényfejtés örömével ajándékozza meg a gyerekeket, hanem a problémamegoldó készségüket is fejleszti, miközben a csapatmunka és az összedolgozás fontosságáról is hasznos leckét tanít.

Csapatszellemet fejlesztő szabaduló játék gyerekeknek

A Magic Rooms újgenerációs szabadulószobái a nyomozás izgalma mellett csodálatos látványvilággal, a szoba témájához illő feladványokkal és lenyűgöző trükkökkel varázsolják el a kisebbeket és a nagyobbakat egyaránt. A fiatalabbaknak is ajánlott szobáink feladványait akár már a 3-4. osztályos tanulók is élvezhetik, a felső tagozatos vagy gimnazista osztályok pedig még több opció közül válogathatnak. A kijutás élményét pedig akár catering szolgáltatásainkkal is kiegészíthetitek.

Fedezzétek fel együtt a 21. századi technológiával készült, több helyiségből álló, varázslatosan hangulatos szabadulószobáinkat, és legyen részetek életre szóló kalandban egy izgalmas kijutós játékkal feldobott osztálykiránduláson az év bármely szakaszában!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *