Szabadulószobák az egész családnak

Szabadulószobák az egész családnak

A szabadulószobák titka az összefogásban rejlik, éppen ezért nem csupán baráti társaságoknak, de családok számára is remek kikapcsolódást jelentenek. Szünet van a suliban vagy csak szeretnéd, hogy együtt szakadjatok ki a hétköznapok monotonitásából? Szabadulószobáink csak rátok várnak!

Kijutós játékok családok számára

A szabadulószobák trükkös feladványai egyszerre képesek megmozgatni az agytekervényeket, szórakoztató környezetbe repíteni a résztvevőket, valamint összekovácsolni bármely társaságot, amelynek tagjai játékra adják a fejüket. A szabadulószobák valóban varázslatos erővel bírnak, hiszen képesek egy órára egy másik világba juttatni a játékosokat, ráadásul valódi díszletek és kreatív trükkök segítségével. Ez nem a virtuális valóság, mégis úgy fogod érezni magad, mintha egy kalandfilm főszereplőjévé válnál.

A főszereplőnek mindig vannak segítői

Bár a hős általában győzedelmeskedik, ez csak akkor lehetséges, ha olyan, hűséges segítőkkel rendelkezik, akik végig kitartanak mellette a megpróbáltatások során – és ez a szabadulószobákban sincs másként. Egy hős sosem egyedül hajtja végre küldetését, hanem olyan társakkal, akik különleges képességeikkel kiegészítik az ő tehetségét. Éppen ezért bármelyik kijutós játékunkat választod, biztos lehetsz benne, hogy csak együtt tudjátok majd megoldani a feladványainkat. És hogy cserébe mit kapsz? Sok-sok nevetést, és egy olyan élményt, amit sokáig emlegetni fog a család.

A varázslóiskolától Atlantis titkáig – melyik szabadulószobát válasszam?

Családi szabadulószobáinkat úgy alakítottuk ki, hogy izgalmasak legyenek, és lebilincselő történeteiket a kisebbek és a nagyobbak átélhessék. Akárcsak egy családi kalandfilm esetén, amelyet együtt izgulsz végig családoddal vacsora után, a szabadulószobák is olyan élményt kínálnak, amely száz százalékig bevonja majd a szülőket és a gyerekeket is.

A varázslatos küldetések állnak közelebb hozzád? Épp a legjobb helyen jársz, hiszen varázslóiskolánkban három küldetés közül is választhatsz, melyekben te is varázslóvá vagy boszorkánnyá válhatsz, megszerezheted a bölcsek kövét vagy éppen megfejtheted az igazgató rejtélyes titkát.

Esetleg a misztikus kalandokat kedveled? Atlantis szabadulószobánkban Poszeidón küldetését hajthatod végre, és felkutathatod a tenger ősi istenének hatalmát.

Valódi filmbe csöppennél? Szabadulószobáink között különleges, filmes tematikájú kijutós játékokat is kipróbálhatsz, így Tortuga szigetéről indulva belecsöppenhetsz a Karib Tenger Kalózai őrült világába, vagy Jumanji kalandjátékunk keretében egy nem mindennapi környezetben fedezheted fel, hogy mit rejt a dzsungel. Készen állsz?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *