Szabaduló szoba gyerekeknek? Kijutós játék gyorstalpaló

Szabaduló szoba gyerekeknek? Kijutós játék gyorstalpaló

Ha már régóta kacérkodsz a gondolattal, hogy kipróbáld az escape játékokat, hoztunk egy kis instant segítséget, amivel remélhetőleg a legfontosabb kérdéseidre választ adhatunk. Teljesen normális, ha az elején még kicsit dilemmázol, ha még nem jártál szabadulószobában a legkézenfekvőbb dolgok is elsőre bonyolultnak tűnhetnek.

A szabadulószobában a találékonyságodra lesz leginkább szükség

Honnan tudhatod, hogy biztos neked való a kijutós játék?

Ha szereted az aktív kikapcsolódást, a rejtvényeket, a csavaros feladványokat és szívesen játszol csapatban, akkor biztosan remek élményekkel távozol majd tőlünk.

A szabadulószoba gyerekeknek is való?

Naná. Tematikus szabadulószobáink között kifejezetten találsz olyanokat is, amiket a gyerkőcök is tuti élvezni fognak. A legtöbb szabadulószobánkat már 8-10 éves kortól ajánljuk. Nézd meg a teljes felhozatalt

Kikből verbuválj csapatot?

Bárkiből, akivel jól érzed magad és akivel tudsz csapatban együttműködni. Jöhetsz a barátaiddal, a családtagjaiddal, de akár a munkatársaiddal is, hiszen csapatépítő programnak is kiválóak az escape játékok.

Milyen ruhában érkezz?

Bármiben, amiben komfortosan érzed majd magadat. Ugyan nálunk nem kell a földön kúsznod-másznod, hiszen a szabadulószobában leginkább az agytekervényeidet dolgoztatod, mégis azt ajánljuk, hogy olyan öltözékben gyere, ami semmiképp nem vonja el a figyelmedet a játékról.

Hoznod kell magaddal valamilyen segédeszközt?

Nálunk nincs szükség elemlámpára, mobilra, sem semmilyen más segédeszközre. A játék akkor lesz igazán jó, ha az ötleteidre és csapattagjaid ügyességére támaszkodsz.

Mikor érkezz?

Ajánljuk, hogy kezdés előtt pár perccel hamarabb érkezz, hiszen így lesz időd akklimatizálódni, plusz felteheted a kérdéseidet a játékmesternek is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *