Escape játékok – hagyjátok kint a félelmeiteket!

Escape játékok – hagyjátok kint a félelmeiteket!

Ha eddig az tartott vissza egy szabadulószoba játék kipróbálásától, hogy azon dilemmáztatok, mennyire ciki lesz, ha nem sikerül megoldanotok a feladványokat, van egy jó hírünk: ha ez így is történik, akkor sem felejtünk ott a menekülő szobában. Így vagy úgy, de a hatvan perc leteltével újra nyitva lesz a szabadulószoba ajtaja szóval, ha nem is tudtátok megoldani a rejtvényeket, akkor sincs ok a pánikra. Ugyan garantálni nem tudjuk, hogy mindig minden csapat eredményesen teljesít a játékban, az biztos, hogy különleges élményekkel távoztok majd tőlünk. Itt sem a győzelem a fontos, hanem a részvétel, pontosabban az, hogy jól szórakozzatok, hogy kicsit kiszakadjatok a szürke mindennapokból.

A kijutós játék élmény, a szó pozitív értelmében

Szerintünk annak sem kell lemondania az escape játékok élményéről, aki klausztrofóbiás. Persze mindenki maga dönti el, hogy vállalja-e az egy órás bezártságot vagy sem, ám a tapasztalataink azt mutatja, hogy azok is szívesen belevetik magukat a szabadulószobás kalandokba, akik az elején még tétováznak. Számukra mindig nagy megnyugvást jelent, hogy a játékmester már a szabadulószoba játék legelején nyugodt, kellemes légkört teremt. Soha nincs rossz vagy buta kérdés, ha bizonytalankodnátok, nyugodtan kérdezzétek őt, hiszen azért (is) van ott! Egyébként a Magic Rooms újgenerációs szabadulószobáinál különösen nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy a kijutós játékok miliője szenzációs legyen, de azért arra is odafigyeltünk, hogy senki nem érezze rosszul magát egyetlen egy térben sem. Mivel minden játéknál megjelöltünk egy bizonyos maximális létszámot (ennyien lehetnek a csapatban), ezért nem kell attól sem tartanotok, hogy a túlzsúfoltság miatt esetleg diszkomfortérzetetek támad.

Ha az összes kételyeteket nem is, de remélhetőleg kettőt ezekkel a sorokkal sikerült eloszlatnunk. Találkozzunk mielőbb tematikus szabadulószobáink valamelyikében!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *