Az emlékezetes szülinapi bulik titka: escape játékok

Escape játékok születésnapi ajándékba

Mi kell egy jó szülinapi bulihoz? Remek társaság és egy klassz helyszín. A zsúr meghívottjairól ti gondoskodjatok, a többi a mi dolgunk. Jumanji szabadulószobánk szédítő kalandokat tartogat, de nem csak a legnagyobbaknak.

Jumanji szabadulószobánk ideális szülinapi helyszín

Ha szülinapi zsúrt szerveztek az első és legfontosabb, hogy találjatok egy minden tekintetben megfelelő helyszínt. Szabadulószobáinkban az az igazán jó, hogy itt nem csak az escape játékok szerelmesei érezhetik nagyon jól magukat, hanem mindenki más is. Akik imádják a csavaros feladványokat, akik szeretik a szerepjátékokat és a kalandokat, nálunk biztosan nem fogják unottan a telefonjukat nyomkodni a szoba egyik sarkában. Jumanji szabadulószobánk több okból is jó szülinapi helyszín, lássuk most a legfontosabbakat, ami tematikus menekülő szobánk mellett szól:

  • már 8-10 éves kortól ajánlott – ez azért fontos infó, ha szülinapi bulit szerveztek, mert sok kijutós játék korhatáros, viszont a Jumanji-kalandok kisebbeknek és nagyobbaknak egyaránt garantált szórakozást nyújtanak;
  • egy szinte mindenki számára ismert történet főhőseivé válhatnak a játékosok – a Jumanjit ma már azok is ismerik, akik nem a kilencvenes évek közepén gyűjtötték az első filmes élményeiket. Ha a gyerekek az eredeti filmet nem is látták, így vagy úgy, de szinte biztosan szembejött már velük valamelyik Jumanji-reboot;
  • lebilincselő látvány várja a játékosokat – a teljes átélés egyik kulcs, hogy a történethez passzoló, látványos díszletben találják magukat a kis kalandorok. Ez nálunk nagyon adott, hiszen újgenerációs szabadulószobáink díszletének megalkotásakor különösen magasra tettük a lécet.

Ha szerveztetek már szülinapi partit, biztos tudjátok, hogy nem csak attól lesz sikeres egy buli, ha finom a torta, vagány a helyszín és jófejek a meghívottak. Az is fontos, hogy időben nekilássatok a szervezésnek – foglaljatok időpontot mielőbb!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *