Szabaduló játék gyerekeknek? Igen!

Szabaduló játék gyerekeknek is

Talán Te is emlékszel még, milyen volt kisgyerekként az óvoda vagy iskola udvarán játszani. Elég volt, ha valaki kimondta a varázsszavakat: „Mondjuk, hogy…”, és máris hercegnőkké, lovagokká, a kedvenc mesénk szereplőivé vagy éppen nagy rejtélyeket megoldó, zseniális nyomozókká váltunk. Ekkor a kalandos történetek csupán a fejünkben zajlottak, ma már azonban az újgenerációs szabadulószobák lehetővé teszik, hogy a gyerekek ne csak elképzeljék, hanem át is éljék a szerepjáték, a rejtvényfejtés és a nyomozás izgalmát.

Ezért ideális program a szabaduló játék gyerekeknek

Néhány éve még igazi kuriózumnak számított a szabaduló játék Budapest vonzáskörzetében, mára azonban számtalan felnőtt megtapasztalhatta, milyen fantasztikus élmény a csapatos nyomozás, kódfejtés. De mi a helyzet a gyerekekkel?

Természetesen nekik sem kell kimaradniuk az escape játékok világából. Sőt! A menekülő szoba a fiatalabb generáció számára is egyedülálló izgalmakat kínál, ráadásul a gyerekek logikai és kommunikációs készségét is fejleszti.

Ismerjétek meg együtt a Magic Rooms szabadulószobák varázslatos világát!

Legyen szó akár családi programról, akár születésnapi zsúrról, a közös rejtvényfejtés garantáltan maradandó élmény lesz a gyerekek számára. Az együtt töltött perceket pedig csak még emlékezetesebbé teszik az igényes díszletek és a tematikába illő feladványok, melyeknek köszönhetően a gyerekek úgy érezhetik, hogy valóban a kedvenc történeteikbe csöppentek.

Az újgenerációs kijutós játékok nem olcsó trükkökkel és unásig használt számzáras lakatokkal operálnak. A Harry Potter könyvek és filmek világát megidéző szabadulószobánk a varázsvilág több helyszínére is elkalauzolja a játékosokat, akik kulcsokkal és zárakkal való bíbelődés helyett varázslatos trükkök segítségével kerülhetnek közelebb a kijutáshoz. Ez egy olyan élmény, melyből igazán kár lenne kihagyni a gyerekeket.

Gyertek, fedezzétek fel együtt, mit kínál az egész család számára az egyik legjobb szabaduló szoba Budapest szívében! 

A kisebbek által is teljesíthető szobákat 8-10 éves kortól ajánljuk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *