Tudod, mit jelent az újgenerációs kifejezés?

Újgenerációs szabadulószobák

Ha visszatérő látogatója vagy a tematikus szabadulószobáinkat népszerűsítő weboldalunknak, ha elolvastál már nálunk néhány bejegyzést, amit a szabadulószobák kapcsán írtunk, biztosan találkoztál már az újgenerációs kifejezéssel is. Szabadulószobáink nem a klasszikus értelemben vett menekülő szobák, hanem újgenerációs kijutós játékok. Hogy ez mit is jelent pontosan? A következőkben néhány gondolat erejéig erről szeretnénk beszélni.

XXI. századi újgenerációs szabadulószobák

Ahogy a mondás is tartja, a puding próbája az evés, úgyhogy ha csak a saját szemednek hiszel, ha csak a saját tapasztalataidban bízol, akkor azt ajánljuk, verbuválj családtagjaidból, barátaidból egy ügyes csapatot, és próbáljátok ki tematikus szabadulószobáink valamelyikét! Kalandokban és élményekben garantáltan részetek lesz, mégpedig úgy, hogy nem kell számkódokkal, lakatokkal, zárokkal bajlódnotok, mert ezektől a klasszikus rejtvényektől sokkal agyafúrtabb feladványokkal készültünk nektek. A klasszikus értelemben vett, első típusú szabadulószobákhoz képest, mi már jóval magasabbra tettük a lécet, mind a szobák témájának kitalálásában, mind a díszlet és kellékek megalkotásában, és természetesen a rejtvények összeállításában is.


Semmit sem bíztunk a véletlenre, így újgenerációs szabadulószobáink kitalálása mögött egy professzionális csapat áll. Szakértőkre bíztuk a lenyűgöző látványvilág kitalálását és megalkotását, de azt is, hogy a csapatoknak milyen modern, XXI. századi feladatokkal kell majd megbirkózniuk. Minden szobánk egyedülálló és a maga nemében egyedi, így attól nem kell tartanod, hogy egy-egy már jól bejáratott „klisét” emeltünk át innen-onnan.


Szabadulószobáinknál nagy hangsúlyt fektettünk a minél realisztikusabb, valósághűbb díszletek megalkotására, hiszen a játékosok csakis így tudják igazán jól beleélni magukat egy-egy történetbe és egy-egy szerepbe.

Győződj meg róla magad is, hogy ezek az újgenerációs szabadulószobák már nem azok a tíz-tizenöt évvel ezelőtti, kis költségvetésből összedobott, pincehelyiségekben berendezett „fapados” változatok, amit megszokhattál! A klasszikus szabadulószobák ideje lejárt, helyettük pedig itt vannak a modern, újgenerációs változatok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *