Szervezzetek lánybúcsút egy menekülő szobába!

Lánybúcsúra szabadulószobás program? Naná! Nem is kérdés, hogy remek választás lehet ez a szórakozási forma is, ha kicsit rendhagyóbbá, kalandosabbá tennétek az összejövetelt. Ha még nincs ötletetek, hogy mivel/hogyan lehetne tartalmasabbá tenni a lánybúcsút, érdemes kicsit utánanézni az escape játékoknak is.

Kínos lánybúcsús játékok helyett szabadulószobás kalandok

A lánybúcsúszervezés egyik legnagyobb nehézsége, hogy kellően szórakoztatóvá, élménytelivé és emlékezetessé tegyétek az eseményt a leendő ara és kísérői számára. A résztvevők összetrombitálása, a helyszín és az ajándékok kiválasztása viszonylag egyszerű, azonban az együtt töltött pár órát igazán tartalmassá tenni, már sokkal nehezebb. Hogy ne csak az italozásról, a hajnalig tartó féktelen bulizásról szóljon, hanem valami másról is.

Hogy ne kelljen olykor kínosra sikeredett lánybúcsús játékokban részt vennie senkinek, hiszen sokszor ezek a filmekből ellesett vagy internetről begyűjtött játékok, feladatok, kihívások inkább kellemetlenné, mint élménytelivé teszik az eseményt. Ehhez képest egy vagy több kijutós játék hozza azt a fajta minőségi szórakozást, ami egyszerre élményteli és kreatív. Ami nem csak megdolgoztatja az agytekervényeiteket, de ami közben csapattá is kovácsolódhattok és azt is bebizonyíthatjátok, hogy ott, ahol talpraesett lányok összefognak, ott bizony nincs az a rejtvény, ami kifoghat rajtatok. Érdemes a választott kijutós játékot még az esti italozás előtti órákra időzítenetek, hiszen egy szabadulószobában nem csak ügyességre, de tiszta fejre is szükségetek lesz.

Ugyan az általunk kitalált újgenerációs szabadulószobákban nem kell kúsznotok-másznotok vagy erőpróbákon részt vennetek, de az összefüggések átlátására és a leleményességetekre nagy szükségetek lesz. Nálunk nem kell számkódos lakatokkal vagy már idejétmúlt fejtörőkkel bajlódnotok, mert ettől sokkal lenyűgözőbb feladatokkal készültünk.

Párhuzamosan is játszhattok, ha többen vagytok

Egy közösen eltöltött délután alkalmával akár több tematikus szabadulószobát is kipróbálhattok. Előzőleg csupán annyi a dolgotok, hogy kiválasztjátok a lánycsapat számára érdekes escape játékokat, és lefoglaljátok jó előre a számotokra megfelelő időpontokat.

Ha 6-8 főnél többen vagytok, akkor sincs gond, ameddig az egyik csapat a Másnaposok szabadulószoba feladványait oldja meg, addig a másik csapat 60 percet kap arra, hogy horror szabadulószobánkban bebizonyítsa, nem csak nem fél a sötétben, de egy horror kastélyban is remekül feltalálja magát.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *