Céges buli szabadulószobában az év elejére

Még a kiemelkedően kompetitív szektorokban működő cégek alkalmazottai is megérdemlik az év végi kikapcsolódást, így a csapatépítő karácsonyi bulik mára szinte elengedhetetlen részei lettek a céges kultúrának. De mi a helyzet az évkezdéssel? Ha össze akarod rántani a csapatot a hosszú szabadság után, szabadulószobás játékkal nem lőhetsz mellé!

Több egyszerű összejövetelnél

Az év végi hosszú kikapcsolódás szinte kötelező a legtöbb cégnél – a két ünnep között van idő kiereszteni a gőzt, így a korábban minden napot együtt töltő munkatársak akár több mint egy hétig nem is találkoznak egymással. Ilyenkor persze könnyű kiesni a csapatmunka jelentette napi pörgésből, ezért az első napok sokszor újból az összeszokással telnek. Ha azonban szeretnéd elkerülni az év eleji nehézségeket, és teljes erőbedobással indítani csapatod az új kalandok felé, érdemes lehet rögtön egy kiadós csapatépítést szervezni.

Szabadulószóba és étterem? Mind jöhet!

Egy jó buli nem csupán egy feszengős összeröffenés a céges tárgyalóban, ahol elfogyasztunk néhány pogácsát és társasozunk, hanem a legjobb alkalom a csapatépítésre, amit kár lenne kihagyni. Egy csapatépítő mindezen felül akkor működik a legjobban, ha több állomásból álló, egész napos programsorozatot foglal magában – főleg, ha a Magicrooms kijutós játékait és a The Magic éttermét választod.

szabadulószobák bármely egyszerű céges csapatépítő esetén kiváló szórakozást jelenthetnek, azonban az évkezdete remek alkalom, hogy az igazán kalandos és a nevetést garantáló tematikus szobákat válaszd. A szabadulószobából való kijutás megmozgatja majd kollégáid agytekervényeit, ráadásul még azok a munkatársak is kénytelenek lesznek együttműködni egy-egy probléma megoldásán, akik egyébként nem dolgoznak közvetlenül egymással.

A szabadulószobák egyéb előnyei:

• Teret engednek a csapatjátékra és a barátságos versengésre is.

• Az akadályok leküzdése garantálja az elégedettségérzést.

• Kiváló lehetőséget teremtenek, hogy valami újat próbáljatok ki.

És mi történik, miután sikeresen megoldottátok a feladványokat? Ha ügyesek vagytok, és váll-vállvetve kijuttok a szobából, irány a jól megérdemelt közös vacsi! Szerencsére, a The Magic étteremben mindenki találhat kedvére való harapnivalót, így finom falatok mellett beszélhetitek ki a szabadulószobákban szerzett kalandokat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *