Virtuálisból valóságosba – irány a szabadulószoba, gyerekek!

Bizonyára nem mondunk semmi újat azzal, hogy napjainkban a szülők egyik legnagyobb kihívása a gyerekek kimozdítása a számítógép elől. Noha korántsem gondoljuk úgy, hogy a számítógépes játékok ab ovo károsak vagy rosszak lennének, sőt szerintünk vannak kimondottan szórakoztatóak és hasznosak is köztük, és még a felnőttek is szívesen kapcsolódnak ki egy számunkra tetsző játékkal – de esetükben is, mint megannyi területen, a mérték a lényeg. És azt mindenképp be kell látni, hogy a gyerekek egy részét könnyedén beszippantja a virtuális világ.

Ha szülőként ezt tapasztaljuk, hajlamosak vagyunk kétségbe esni, tiltani, veszekedni, hegyi beszédeket tartani, de idővel rádöbbenünk, hogy egyetlen igazán hatékony eszközünk van, amivel változást érhetünk el, mégpedig az, hogy megfelelő alternatívákat nyújtunk a gyerekek számára. Az izgalmas programok, amiket a gyerekek nemcsak fejben élnek meg, hanem teljes valójukkal megtapasztalnak, tényleg kizökkenthetik őket a számítógép elől – és ezek közé tartozik a szabaduló játék gyerekeknek.

Escape játékok kicsiknek, nagyoknak

Tapasztalatból mondjuk, hogy az igényes, izgalmas, mókás szabaduló szobákat egyszerűen imádják a gyerekek, ezért aztán tényleg nem érdemes pusztán szülinapi zsúrra tartogatni ezt a remek lehetőséget. Illesszétek be a kirándulások, játszóterezések, mozizások és egyéb programok sorába a kijutós játékokat is, és garantált, hogy az aprónép nem szájhúzva-vonakodva tápászkodik fel a monitor mögül, amikor meghallja, hogy hova készültök. Csekkoljátok együtt az elérhető szobákat, és válasszátok ki közösen a kedvenceteket! A Magic Rooms Escape Birodalom szobái minden korosztálynak remek szórakozást nyújtanak, szóval senki nem fog unatkozni a kaland során. A közös élmények egyébként is összekovácsolják a családot, örök emlékekkel gazdagítva az életet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *