Szabadulószobás társasjátékokkal vészeld át a köztes időt!

Izgalmas kijutós játékban nem csak akkor lehet részed, ha ellátogatsz hozzánk, hanem akkor is, ha beszerezel otthonra pár szabadulószobás társasjátékot. Ezekkel akár még gyakorolhatsz is…

Ha nem akarsz hosszú időre lemondani a szabadulószobás kalandokról, ha az unalmasnak ígérkező péntek estékre valami klassz szórakozást keresel (akkor is, ha nincs kedved/nem tudsz kimozdulni a négy fal közül), érdemes a különböző tematikájú szabadulószobás társasjátékok palettáját is felfedezned. Csak úgy, mint nálunk, a szabadulószobáinkban, úgy ezeknél a játékoknál is különféle tematikákkal találkozhatsz; a kalózostól a szellemjárta kastélyosig, a Sherlockostól a Harry Potteresig a legváltozatosabb témája szabadulószobás társasjátékok várnak. Így ha barátaiddal éppen elfelejtettetek nálunk időpontot foglalni, a következő alkalomig kipróbálhattok akár valamilyen szabadulószobás játékot társasjáték formájában is.

60 perc és számos akadály nehezíti a kijutós játékokat

Ezek a társasjátékok is – általában – ugyanazon elv szerint készültek, mint a Magic Rooms kijutós játékok. 60 perc áll a rendelkezésedre, hogy némi leleményességgel kiszabadulj a bezártságból úgy, hogy közben egy előre meghatározott célt, küldetést is teljesíthetsz. Természetesen a küldetés során számos akadályba fogsz ütközni, így jól jön, ha többen vágtok neki az élményekkel teli kalandoknak. Ahogy menekülő szobáinkban, így ezekben a játékokban is többen vehettek részt, sőt, kifejezetten ajánlott is egy ügyes csapattal játszani. A szabadulószobás társasjátékokat általában 2-6 fő játszhatja, míg nálunk maximum 8 fő vehet részt egy „élő” kijutós játékban.

Nem voltál még menekülő szobában? Akkor itt az idő: nézd meg szabad időpontjainkat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *