Szabadulószobáink látványból is jelesre vizsgáznak

A szabadulószobák eszenciája nem csak a csavaros feladványokban és az elsőre megfejthetetlennek tűnő rejtvényekben rejlik, hanem nagy hangsúlyt kap a miliő is. Gondolunk itt arra, hogy annál élvezetesebb egy kijutós játék, minél jobban bele tudnak helyezkedni egy-egy szituációkba a résztvevők. Akik például a Varázslóiskola szabaduló szobába érkeznek azokat tényleg kerítse hatalmába egyfajta mágikus légkör, mint ahogy a Másnaposok szabadulószoba is kellően laza és poénos legyen…

Addiktív élmény a kijutós játék. Azonnal beránt.

Jól tudjuk, hogy a megoldandó feladatokon túl, a játékban résztvevőknek szükségük van egyfajta illúzióra is, így tematikus szabadulószobánik kialakításánál különösen nagy hangsúlyt fektettünk a terek tudatos megalkotására. Ha hozzánk jössz, nem egy kis dobozszerű térbe érkezel, hanem kifejezetten nagy alapterületű szobákkal várunk. Ezeket bejárva pedig nem csak „mintha-élmények” várnak, hanem újgenerációs szabadulószobáinkat lenyűgöző díszletekkel, részletgazdag kellékekkel és dekorációs megoldásokkal rendeztük be. Tettük mindezt azért, hogy a játékban való részvétel valóban élményteli és emlékezetes legyen. Olyan, amire akár hetek, hónap múltán is jó lesz visszagondolni. Olyan, amit szívesen ajánlasz majd másoknak is. Olyan, amibe örömmel és nagy kíváncsisággal veszel részt újra s újra, mert a történet soha nem ott ér véget, hogy kiszabadultál a szobából…

Remélhetőleg a kíváncsiságod elhoz majd hozzánk újra, hogy kipróbáld a többit is.

60 perc móka mögött kőkemény háttérmunka van

Túl egyszerű lenne a dolgod (és a miénk is), ha csak sablonos rejtvényekkel és lakatokkal kellene bajlódnod. Ebben is igyekeztünk kitűnni a hagyományos menekülő szobák soraiból, hiszen nálunk minden képzeletet felülmúló, az agytekervényeidet valóban megmozgató feladatokra számíthatsz. Ezek összeállítását sem bíztuk a véletlenre, inkább segítségül hívtunk profi mérnököket és biztonságtechnikai szakértőket, akik segítettek összeállítani az adott tematikához illeszkedő feladványokat.

Talán még bele sem gondoltál igazán, hogy milyen komoly tervezést, összeállítást és nem ritkán tesztelést igényelhet az, hogy Te és barátaid 60 percen keresztül jól szórakozzatok. De ne csak szórakozzatok, hanem töprengjetek is. A pályák kitalálását sem apróztuk el; végig az a cél lebegett a szemünk előtt, hogy olyan szobákat, feladványokat hozzunk össze, amik nem pofonegyszerűen, de nem is totálisan érthetetlenek. De Te is csak a saját szemednek hiszel? Gond egy szál sem, mert nem árulunk zsákbamacskát.

Verbuválj csapatot, és gyertek el hozzánk, hogy meggyőződj róla (barátaid társaságában), újgenerációs szabaduló szobáinkhoz hasonlót közel s távol sem találsz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *