Ha a kijutós játék közben megéheznél…

Most, hogy ennyire kell vigyáznunk arra, hova megyünk, kivel találkozunk és mit csinálunk, még lényegesebbé vált, hogy azt a kevéske szabadon töltött órát minőségi programokkal tegyük színesebbé. Bár gyökerestől megváltoztak a mindennapjaink, és a kikapcsolódást jelentő megszokott dolgok egy részéről le is kellett mondanunk – a magunk és mások egészsége érdekében –, ez mégsem jelenti azt, hogy a korlátozásokkal töltött hetek, hónapok alatt csakis otthon kellene gubbasztanunk.

Túl vagyunk az ünnepi időszakon, viszont a tavasz még egy keveset várat magára, ezért még fontosabb, hogy a tél utolsó szürke, egyhangú heteit még élménytelibbé tegyük. Így talán könnyebb lesz átvészelni, hogy még mindig korán sötétedik, hogy este 8-ra haza kell érnünk, hogy nem mehetünk nagy társaságokba, nem élhetünk úgy, mint a járvány előtt…

Varázslat szabadulószobában és asztalon

Jó hír, hogy klassz programokra még így is van lehetőség: itt vannak máris a szabadulószobáink nyújtotta páratlan élmények. Nem kell tartanod a tumultustól, jöhetsz közeli családtagjaiddal, barátaiddal, hogy eltölts nálunk egy izgalmas órát. Csapatoddal karöltve bebizonyíthatjátok, agyafúrtabbak vagytok, mint mi. Varázslóiskola szabadulószobánkat például azoknak ajánljuk, akik tátott szájjal nézik végig sokadjára is a Harry Potter-filmeket.

Azoknak, akiket lázba hoznak a varázslók, a boszorkányok, a mágiával átszőtt rejtélyek. Akiket nem rettent el, hogy a szabadulószobából való kijutáshoz szükségük lesz egy kis hókuszpókuszra. Mindezek mellé pedig még van egy szuperjó ajánlatunk. Ha a fejtörők megfejtése közben megéheznétek, várunk szeretettel a The Magic éttermünkbe, ahol a Varázslóiskola szabadulószobánkhoz passzoló, ízletes tematikus ételeket és italokat is megkóstolhattok. Kérhetitek a finomságokat elvitelre, vagy 10 főig magánrendezvényt is tarthattok nálunk természetesen a törvényi előírásoknak megfelelően.

Ugye, milyen nagyszerűen hangzik? Ha sikerült kedvet csinálnunk a szabadulószobánkhoz, és a Varázslóiskola ihlette falatokat is megkóstolnátok, nézzetek be hozzánk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *