A szabadság fenséges íze

A karácsony közeledtével mindenki azon töri a fejét, hogy milyen újdonsággal rukkoljon elő a szerettei, de főleg a gyerekek számára. Kétségtelenül nem könnyű feladat egyszerre hasznos és szórakoztató meglepetést találni. A szabaduló szoba Budapest egy olyan szellemes telitalálat, ami felejthetetlen, életre szóló élményt nyújt majd nemcsak a csemeték, de az egész család számára is. A megszólalásig élethű, művészi igénnyel készült díszletek és dekorációs tárgyak varázslatos hangulattal töltik meg a több szobából álló teret. Mindegyik mesés történet kreativitást és csapatjátékot követelő, lebilincselően izgalmas feladványokból áll.

szabaduló szoba gyerekeknek egy olyan játék, amelynek során a csemeték úgy érezhetik magukat, mintha egy káprázatos kalandregény hősei lennének. Az ámulatba ejtő csúcstechnikával készült, izgalmas kalandok egyike a fergetegesen humoros és fordulatos Másnaposok szabaduló szoba. És egy, az ünnepi alkalomra mindennél tökéletesebb, pároknak tervezett randiszoba, ahol egymás rejtett oldalainak megismerésével is gazdagodhattok. És most pillantsunk is be egy pillanatra a kulisszák mögé a varázslatos mesebirodalomba.

Határ a csillagos ég

A legendás varázslóiskolából csak úgy juthatnak ki a résztvevők, ha sikerül valódi mágussá vagy boszorkánnyá válniuk. A kis kalózokra a Karib-tengeren is számtalan, izgalmakkal teli veszélyes helyzet leselkedik, míg eljuthatnak a kincs megszerzéséig. Mindeközben a csillagok háborújában, egy messzi galaxisban az ősi Jedi-kódex megszerzéséért folyik a trükkös harc. Messze-messze tőlünk, az elvarázsolt birodalomban a tenger istenének hatalmát megszerezve a kis hősök legyőzhetetlenné válnak. Igen ám, de az úton sok harcra kész, méltó ellenfél akadályozza a célba jutást. A Horror Kastélyban démonokat és szörnyeket legyőzve a megbízást teljesítők visszaszerzik a Gróf kastélyát.

Egy Mágikus Kastélyban a boszorkányos, füstölgő bájital úgy elvarázsolja azt, aki megissza, hogy csak fondorlatos ügyességek árán sikerülhet a hatástalanítás. A szabaduló játék gyerekeknek egy olyan lélegzetelállító utazás, ahol a résztvevők az együttműködési és problémamegoldó képességeiket is fejleszthetik.

Ugye nem szeretnének lemaradni ezekről a mesés családi programokról? Mivel már rohamosan fogynak a szabad helyek a két ünnep közötti nyugalmas időszakra, irány a foglalás, kezdődjön a kaland!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *