Maxold ki a nyár végét!

Idén sajnos nem úgy alakult a nyár, ahogy szerettük volna. Hiába tervezgettük hónapok óta álmaink tengerparti útját, hiába ábrándoztunk a téli-tavaszi hetekben a napfényes föveny perzselő homokjáról, a sós víz frissítő hullámairól és a függőágyban szürcsölgetett színes koktélokról, a kényszerűség úgy hozta, hogy a legtöbben bizony otthon maradtunk. De nem érdemes ezen túl hosszan keseregni, fő, hogy egészségesek vagyunk, akárcsak a szeretteink és a barátaink.

Sokkal szerencsésebb, ha a „minden rosszban van valami jó” álláspontra helyezkedünk, és ennek tükrében szemléljük az aktuális helyzetet, mert ha így teszünk, gyorsan felfedezhetjük, mennyi csodás dolog van körülöttünk, akár a közvetlen környezetünkben is, és hogy milyen sokféleképpen tölthetjük el az értékes időnket.

Szabadulj ki a hétköznapokból!

Semmi nem dobja fel annyira az emberi kapcsolatokat, mint az együtt töltött minőségi idő – ami bármi lehet, csak legyen közös tevékenység. Ha nincs ötletetek, hogyan lehetne részetek egy új, közös élményben, ami még az elmaradt tengeri kalandot is pótolhatja valamelyest, akkor engedjétek meg, hogy figyelmetekbe ajánljuk az Atlantis szabadulószobánkat!

Poszeidón nyomdokában

Oké, igaz, az Atlantis szabadulószoba legfeljebb annyiban kapcsolódik az elmaradt tengerparti nyaralásunkhoz, hogy a birodalom ura, Poszeidón nem más, mint a tenger istene. Ide nem semmittenni jövünk, hanem nagyon is aktív tevékenységben lesz részünk. Az izgalmas feladatok és az igényes díszlet gondoskodik a tökéletes játékélményről, akár családdal, akár barátokkal fejtjük meg a hatalmas szobarendszer titkait. Ez a víz alatti világ egyszerűen magával ragadó, és az Atlantis escape room még a gyerekeknek is kiváló választás.

Ha ki is maradt idén az Adria vagy a Földközi-tenger bármely más része, csobbanjatok egy nagyot Atlantisz világában, merüljetek nyakig a lebilincselő feladatokban, a kijutás után pedig sütkérezzetek egy nagyot a sikerben – irány Budapest egyik legfantasztikusabb kijutós játéka!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *