Libabőr csomagolva

Vészesen közelegnek az ünnepek, de te még sehogy sem állsz az ajándékokkal? Nincs ötleted, hogy mivel lepd meg a gyerekeket? Nem látod értelmét a drágábbnál drágább, három percig érdekes holmiknak? Ha egyetértesz velünk, hogy a tökéletes meglepetés nem a bevásárlóközpontok mélyén rejtőzik, akkor olvass tovább!

Ajándékozz örök élményt karácsonyra!

Képzeld el, ahogyan a gyerekek nekiesnek az ajándékoknak! Előbukkan egy Csillagok háborújás legófigura, és egy meseszép könyv is Atlantisról. /Te már ekkor pontosan tudod, hogy mindkettő a polcon végzi a kacatok között./ Lelkesen zajlik tovább a bontogatás, szanaszét szállnak a csomagolópapírok, és voilá, a kezük ügyébe kerül egy szabadulószoba játék ajándékutalvány, amivel beléphetnek az élmények birodalmába.

Szabadulószoba gyerekeknek Budapesten

Ha beváltják a kupont, egyszeriben az Ezeréves Sólyom utasai lehetnek, és a sötét oldal ellen harcolva Jedi-kódexre vadászhatnak. Ha a kedvük úgy tartja, csatlakozhatnak az elsüllyedt kontinens bátor felfedezőihez is, akik mit sem tartva a tenger istenének hatalmától, megtalálhatják Atlantisz kapuját.

Kívülről fújják a jól ismert Varázslóiskola történetét? Akkor eljött az ideje, hogy hatalmas mágusok vagy boszorkányok bőrébe bújjanak, és a suli falain belül kószálva rémséges varázslatok után kutassanak! Folyton szemfedőben ugrálnak a lakásban és martalócháborút vívnak? A Karib-tengeren egy igazi kalózhajó várja őket, no meg számtalan rejtély, kincskeresés és fosztogatás.

A Magic Roomsban életre szóló kalandok várják a kicsiket és nagyokat egyaránt.

Fedezd fel te is szabadulószoba játékainkat, és lepd meg a kölyköket egy kijutós játékkal karácsonyra! Most is foglalhatsz időpontot, ha már a két ünnep között eljönnétek hozzánk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *