Egyhangú őszi napok ellen: szabadulószoba játék

Egyhangú őszi napok ellen: szabadulószoba játék

Ha téged is megviselnek az egyre csak rövidülő nappalok, a hűvösebb, kiszámíthatatlanabb időjárás, tudd, hogy nem vagy ezzel az érzéssel egyedül! Ősszel jogosan érezhetjük mindannyian a változás szelét, ami ebben az esetben nem mindig szívderítő, pozitív és vidám. A téli ünnepkör még távol van, a nyaralási emlékek kezdenek megfakulni, de már az időjárás sem mindig kegyes hozzánk, így egyre többször ragadunk a négy fal között és telnek el – talán – eseménytelenül a hétvégéink. Szerencsére van megoldás, és akkor sem kell feltétlen a tévét és a bekuckózást választanod, ha egyébként esik az eső. Akár minden hétvégén újabbnál újabb szabadulószoba játékot próbálhatsz ki a szeretteiddel, a barátaiddal, így mire beköszönt a tél, máris számtalan új élménnyel és emlékkel gazdagodhatsz.

Tematikus szabadulószobákkal „kezelhető” az őszi lehangoltság

Újgenerációs kijutós játékainkat egy-egy bizony téma szerint találtuk ki, így mindenféle érdeklődésű ember megleli nálunk a számításait. Ha szereted a mágiával, varázslattal kapcsolatos dolgokat, akkor a Varázslóiskola szabadulószobáinkért egyenesen rajongani fogsz. Ha inkább kincskeresős, kalandozós témák érdekelnek, akkor a Jumanji, az Atlantis vagy éppen a Karib tenger kalózai menekülő szobákban fogod majd igazán jól érezni magadat. Ha pedig rendhagyó randihelyszínt keresel, akkor a kifejezetten pároknak kitalált Nyerő Párok szabadulószoba játék lesz az ideális választás. Amennyiben pedig végig próbáltad ezeket a tematikus szabadulószobákat és a lelkesedésed még kitart, a halloween közeledtével mi mást is ajánlhatnánk a figyelmedbe, mint a borzongással teli horror szabadulószobánkat. Tehát, ha szeretnél egy kicsit kiszakadni a szürke, egyhangú őszi napokból, érdemes feltérképezned, hogy milyen különleges kijutós játékokkal várunk.

Hogyan foglalhatsz?

A legegyszerűbb, ha weboldalunkon keresztül foglalsz a szabad időpontok függvényében. Az online foglalásnál nincs más dolgod, csak kiválasztani egy (vagy akár több tematikus szabadulószobát) és a naptárban bejelölni, hogy melyik nap, hány órától jönnél hozzánk játszani. Ezután még meg kell adnod az elérhetőségeidet, azt, hogy hányan játszanátok, illetve választanod kell egyet a fizetési módok közül is. Ennyire egyszerű az egész. Ne habozz, foglalj már most, mert gyorsan fogynak a szabad időpontjaink!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *